Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

MENADŽMENT

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu uručio nagradu i Priznanje za vrijedno djelo našem doc. dr. sc. Željku Mateljku

Objavljeno prije

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu na danas održanoj svečanosti dodjele nagrada i priznanja uručio je Priznanje za vrijedno djelo u kategoriji sveučilišnog udžbenika našem Metkovcu sa splitskom adresom, doc. dr. sc. Željku Mateljaku.

Spomenutu nagradu Mateljak je dobio za objavljeno poglavlje u koautorstvu pod nazivom “Upravljanje proizvodnjom i projektima” u knjizi pod nazivom “Menadžment” urednika Klepić Z., Alfirević N., Rahimić Z., u suradnji Ekonomskog fakulteta u Splitu, Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Sarajevu, izdano u 2020. godini.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Zbog epidemioloških uvjeta dodjela priznanja odvijala se online, putem ZOOM aplikacije, a nagradu je ispred Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, dodijelila dekanica prof. dr. sc. Maja Fredotović.

Ovom prilikom našem sugrađaninu čestitamo na ovom zasluženom postignuću.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije