Ostanimo u kontaktu
DIŠPET

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

I u dolini Neretve znatan pad slučajeva zaraženih od COVID-19 virusa

Objavljeno prije

Da su epidemiološke mjere pokazale svoje pravu djelotvornost pokazuju nam i statistički pokazatelji u posljednjim tjednima.

– Znatno je manje pozitivnih  slučajeva, ali je i znatno i manje testiranja. Nadajmo se da to nije zbog nadolazećih blagdana, ali kako bilo želimo vam svima zahvaliti na pridržavanju epidemioloških mjera te zamoliti da u nadolazećim blagdanima zadržite distancu, te sačuvate sebe i najdraže, – ističu djelatnici Covid ordinacije Doma zdravlja Metković.

Covid ordinacija Doma zdravlja Metković će u nadolazećim praznicima raditi i subote, tako da testiranja nećemo raditi samo u petak na Božić i na sam dan Nove godine.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za sve informacije i dalje stojimo na raspolaganju putem mail adrese covid19@dom-zdravlja-metkovic.hr ili kontakt tel. 020/800-071.

Budite nam na sigurnom, provedite blagdane u miru i blagostanja, – ističu iz Doma zdravlja Metković te žele svima sretne i zdrave predstojeće blagdane.

Covid19 statistika

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

57 novih slučajeva zaraze koronavirusom, četiri osobe iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o 26 osoba muškog spola i 31 osobi ženskog spola: 31 iz Dubrovnika, osam iz Korčule, četiri iz Konavala, Metkovića, Ploča i Župe dubrovačke te jednoj iz Stona i Zažablja.

Izliječeno je 90 osoba: 42 iz Dubrovnika, 14 iz Konavala, sedam iz Metkovića, pet iz Župe dubrovačke, četiri iz Korčule i Vele Luke, tri iz Orebića i Ploča, dvije iz Kule Norinske i Stona te jedna iz Blata, Smokvice, Zažablja i s Lastova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 580 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 173 634 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 45 osoba pozitivnih na koronavirus, šest pacijenata zahtijeva intenzivnu skrb i nalazi se na respiratoru.

U samoizolaciji je 671 osoba, a u posljednja 24 sata zabilježena su tri kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 985 slučajeva kršenja samoizolacije.
Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije