Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVSKI PUB KVIZ

Ekipa ‘Na rubu znanja’ pobjednik četvrtog kola MTKviz lige

Objavljeno prije

U prepunom Boogie baru sinoć je održano četvrto kolo MTKviz lige, a pobjedu ovaj put je odnijela odlična ekipa “Na rubu znanja“.

Drugo mjesto podijelile su mlade gimnazijske ekipe “4 Bile” i “Morisson 2“, a tome su pridružili najbolji realni odgovor na mozgalicu te drugi najbolji odgovor na pitanje procijene.

Ekipe “Murga Drot“, “Četka i vikleri” i “Dujin ultimatum” s istim brojem bodova završile su na trećoj poziciji. “Vikleri” su pokupili svoju nagradu, a “Murge” i “Dujin” iste mogu preuzeti i sljedećem izdanju kviza, – dodaju organizatori.

Pitanje procijene o “putovanju vala iz Rija do Metkovića” najbolje rješava, a tko drugi nego ekipa “Tetejac” kojima je to treća pobjeda od početka lige.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Utješne nagrade pokupile su ekipe “Grupa preko“, “Na putu prema gore“, “Momci iz slatkog kuta“, a MEGA nagradu jumbo pizzu i metlu s kojom je trebalo počistit nered u Boogiju koji je ostao iza nas ekipa “Treće muško“.

Organizatori zahvaljuju sponzorima, redom: Pizzerija Milano, Ham-Ham, Šabi, Karlovačko, Kino Pobjeda, Vina Laguna, Jamnica, Charamnga, Barcaffe, Dominik 91, Zdenka, OPG Majić, Cedevita, Boogie te OPG Jelaš.

Peto kolo je na rasporedu 24. studenoga, a atmosferu od sinoć pogledajte u kratkoj foto-galeriji.

IZGRADNJA VODOSPREME VID S DOVODNIM I ODVODNIM CJEVOVODOM

Zbog radova na cjevovodu privremeno se zatvara za promet Ulica Dr. Franje Tuđmana u Vidu

Objavljeno prije

Obaviještavamo stanovnike naselja Vid da će ulica Dr. Franje Tuđmana (od križanja s ulicom Ledene Gospe do križanja s ulicom Markote) biti zatvorena za promet u periodu od 07.02.2023. do 11.02.2023. zbog radova na izgradnji dovodnog cjevovoda, kroz projekt “Izgradnja vodospreme Vid s dovodnim i odvodnim cjevovodom”.

Iz gradskog vodovoda mole stanovnike da koriste alternativne pravce, sukladno priloženoj skici.

U slučaju ranijeg završetka radova, promet će biti ranije normaliziran.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije