Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

MTKVIZ GRANDE FINALE

Ekipa ‘Na rubu znanja’ pobjednik 7. sezone MTKviz lige, druga ‘Smokovo’, treća ‘Zvončići’

Objavljeno prije

Za nama je još jedna sezona MTKviz lige, koju je iznad svega obilježilo ugodno druženje u prekrasnom ambijentu Boogie bara u Metkovići. Među velikim brojem ekipa kao najbolje istaknule su se ‘Na rubu znanja‘, ‘Smokovo‘ te ekipa ‘Zvončići‘. Donosimo riječ organizatora…

Sva velika događanja imaju svoj kraj, pa tako smo i mi sinoć odigrali finalno kolo 7. MTKviz lige.

Ove godine smo oborili sve moguće rekorde što se tiče nagrada, zabave i vašeg odaziva! Još uvijek čekamo onu ekipu iz Guinnessa da refreša podatke i unese ove nove nedostižne cifre.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

E sad, vrijeme je i da se zahvalimo svima koji su nam pomogli da ovosezonski kvizovi budu tako genijalni.

Prvo veliko hvala našim sponzorima na super nagradama, bez vas to ne bi bilo to! Redom to su: “Boogie”, “Pizzeria Milano”, “Ham-Ham”, “Šabi” “Kino Pobjeda”, “Dominik 91”, “Neretva Brewvill”, “Karlovačko”, “Vina Laguna”, “Charamanga”, “Barcaffe”, “Jamnica”, “Vina Mijić”, “Auto moto Drle”, “Sladoledi Pingo”, “Print Point”, “Jelaš”.

RENT-A-CAR M 740

Hvala gradskim portalima Metković NEWS, Metković NET i Metković HR koji nas redovito prate te nam daju jednaku važnost kao i svim drugim događanjima u gradu.

Hvala našim hostesama Ivi, Lili, Nadi, Ivani, Niki, Patriciji koje su cijelu godinu marljivo ispravljale obrasce, unosile podatke, provlačile se između stolova da bi došle do vaših odgovora.

Hvala, Marinu, Popi, Goranu, Luki, Roku, Puri, Čedi, Anti, ma cijelom osoblju Boogie bara.

I na kraju, najveća zahvala ide vama, našim kvizašima! Hvala vam na povjerenju, što ste prepoznali naš trud i pomogli nam da oborimo brojne rekorde ove godine. Bez vas ovo ništa ne bi bilo moguće! Čestitamo ekipama Četka i vikleri i Smokovo na finalnoj pobjedi, ekipama Tarmi Rićmi i Treće muško (dužni smo vam poklon ili bar babine) na osvojenom drugom i trećem mjestu.
Uuu, i to nije sve. Čestitamo ekipi Na rubu znanja na pobjedi ove sezone, ekipi Smokovo na osvojenom srebru i ekipi Zvončići na brončanoj medalji i trećem mjestu. Podijeli smo mi još hrpu nagrada ali nestaje nam papira pa sve pogledajte u velikoj foto galeriji, – objavio je organizator u dodatne zahvale učiteljici iz osnovne škole na neiscrpnom znanju, susjedu na drugom katu jer pušta glazbu koja inspirira te svome psu koji ga šetnjama drži na životu.

Čestitamo svim ekipama te donosimo iscrpnu fotogaleriju!

DOSTOJANSTVENO PODRŽAVAJMO HRVATSKU

Budi navijač! Izbjegavaj protupravna ponašanja – poručuju iz policije

Dostojanstveno podržavajmo hrvatsku nogometnu reprezentaciju na UEFA EURO 2024. u Njemačkoj

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Budući da se danas u 15 sati odigrava nogometna utakmica hrvatske reprezentacije s reprezentacijom Albanije, pozivamo građane, pogotovo one koji će utakmicu pratiti na javnim mjestima i u ugostiteljskim objektima, da dostojanstveno bodre reprezentaciju te da izbjegavaju protupravna ponašanja.

Za očekivati je da će i nastavak natjecanja u grupnoj fazi također privući veliki interes građana koji već tradicionalno prate utakmice naše reprezentacije uz obiteljska druženja, na otvorenim prostorima, prvenstveno gradskim trgovima, ulicama, rivama, terasama ugostiteljskih objekata i slično. U brojnim mjestima, prvenstveno gradovima, organizirat će se i javna praćenja TV prijenosa kojima će prisustvovati veliki broj građana.

Kako bi nakon utakmice ostao samo nogometni naboj, a ne neželjene posljedice, preporučamo:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • da organizatori takvih okupljanja vode brigu o zdravlju i sigurnosti svojih posjetitelja – posebice žena, djece i starijih osoba
  • da navijači/posjetitelji/simpatizeri hrvatske nogometne reperezentacije:
    • izbjegavaju konzumiranje većih količina alkohola
    • ne koriste pirotehnička sredstava – budući da njihovo korištenje u mnoštvu građana može imati ozbiljne posljedice
    • prilikom dolaska ili odlaska s okupljanja navijača ne upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola te da obrate pažnju na sigurnost u prometu općenito

Policija će uz druge službe, kao i do sada, poduzimati potrebne mjere iz svoje nadležnosti i u skladu s važećim propisima, a što može uključivati i video i foto dokumentiranje, kako bi praćenja nastupa hrvatske nogometne reprezentacije na javnim prostorima protekla bez većih izgreda i protupravnih ponašanja.

Uživajte u utakmici, bodrite naše reprezentativce u zdravom sportskom duhu – učinimo našu reprezentaciju ponosnom, kao što i ona čini nas!

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije