Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

COCO CLUB

Dugo očekivani koncert S.A.R.S.-a u Metkoviću

Objavljeno prije

S.A.R.S., trenutno jedan od najpopularnijih bandova s prostora bivše Juge, održati će dugo najavljivani koncert u Metkoviću. Za gostovanje se pobrinula ekipa iz Coca koja koncert u Coco clubu najavljuje za petak, 4. srpnja, s početkom od 23 sata.

Cijena ulaznice u preprodaji je 40 kn, dok će na dan koncerta, na blagajni Coca iznositi 60 kuna. Ulaznice u preprodaji možete kupiti u Ćakula Baru i Suprecaffeu u Metkoviću.

Sveznalica 7400xXpx

S.A.R.S. – Sveže amputirana ruka Satriania

S.A.R.S. su 2006. godine u Beogradu osnovali Dragan Kovačević Žabac i Aleksandar Luković Lukac, dok sada band čini sedam članova.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Sljedeće godine snimaju pjesmu Buđav lebac, koja postaje internetski hit. Prvi album naziva S.A.R.S. izdaju 2009., drugi album Perspektiva objavljuju 2011. i treći album Kuća časti izlazi 2013. godine. Sva tri albuma možete besplatno skinuti s njihove stranice.

Trenutno snimaju četvrti album pod radnim nazivom Ako mogu Beatlesi, možemo i mi. Izlazak albuma očekuje se do kraja godine.

'MIRIŠE' NA VELIKI DALMATINSKI HIT

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju ‘Zbogom’

Branko Medak i Dražen Zečić s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit

Objavljeno prije

Dražen Zečić i Branko Medak poručuju “Zbogom”. Autor glazbe i aranžmana novog singla je Duško Rapotec Ute, a tekst potpisuje Luci Tukić.

Zečić kroz pjesmu odlično glasovno parira tenorskom visinama Branka Medaka, pa u novom odličnom singlu obojica, sa svim svojim različitostima, zvuče baš kao jedan.

Sveznalica 7400xXpx

Ovaj duet “miriše” na veliki dalmatinski hit, vrlo je pjevna i jako brzo ulazi u uho. U aranžmanu dominiraju trubači, što cijeloj skladbi daje izrazito zanimljiv zvuk.

Pjesma govori o klasičnom ljubavnom rastanku “nje i njega” i poručuje kako je tuga sastavni dio naših života i da nakon tugovanja, suza i traženja utjehe trebamo hrabro krenuti dalje kroz život.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za videospot je zaslužan poznati snimatelj i režiser Matko Petrić. Scene su odlično osmišljene, a cijeli spot odiše slikama Mediterana, splitskih znamenitosti i drugih ljepota Dalmacije.

Branko Medak i Dražen Zečić, inače ekskluzivni izvođači Croatia Recordsa, s pjesmom “Zbogom” zasigurno će uspjeti u namjeri da ona postane veliki regionalni hit.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije