Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DOM ZDRAVLJA METKOVIĆ

Drive-in cijepljenje Johnson&Johnson cjepivom bez prethodne najave

Objavljeno prije

Da Metković radi velike rezultate u cijepljenju potvrđuje i slijedeći korak organizatora cijepljenja.

Naime, nakon nekolicine punktova masovnog cijepljenja koje je DZ Metković u suradnji sa liječnicima obiteljske medicine i epidemiološkom službom Metković započeo još u veljači, nedavno je otvorio vrata te se može doći i bez prethodne najave svom liječniku. Ovaj put krećemo sa drive-in cijepljenjem i to na istoj adresi gdje se provodi masovno cijepljenje građana tj ispred gimnazijske sportske dvorane.

Sveznalica 7400xXpx

Cijepljenje će se provoditi u petak 9.srpnja 2021 u periodu od 9:30-10:30h i to Johnson & Johnson cjepivom bez prethodne najave. Posebno naglašavamo cijepiti se mogu samo osobe sa predočenom važećom iskaznicom zdravstvenog osiguranja. Razlika ovog cjepiva od drugih je samo jedna doza te je mnogima privlačan baš zbog toga. Preporuke, savjete i dodatna objašnjenja ovoga cjepiva možete pogledati na slijedećem linku:

https://www.ema.europa.eu/en/documents/product-information/covid-19-vaccine-janssen-epar-product-information_hr.pdf

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Dubrovačko-neretvanska županija se nalazi pri samom vrhu broja procijepljenosti a Metković i Opuzen su u našoj županiji jedni od vodećih u broju cijepljenih. Nadajmo se da će ta brojka i dalje rasti te da ćemo povećati senzibilitet našeg stanovništva na cijepljenje protiv Covid19 bolesti.

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije