Ostanimo u kontaktu

BRIGA O ZDRAVLJU U TREĆOJ ŽIVOTNOJ DOBI

Dr. med. Asja Palinić Cvitanović posjetila korisnike u udruzi ”Otac Ante Gabrić”

Objavljeno prije

Udruga Otac Ante Gabrić

Dr. med. Asja Palinić Cvitanović, licencirani psihoterapeut, posjetila je udrugu ”Otac Ante Gabrić” kako bi se s korisnicima družila i s njima razgovarala o temama koje su im zanimljive i o problemima koji ih muče.

U ugodnoj, opuštenoj atmosferi, razgovaralo se o tome kako sebe potaknuti na razne aktivnosti ali i istovremeno prihvatiti da više ne možemo istim intenzitetom i istom kvalitetom te aktivnosti obavljati kao prije.

– Ako ne možemo trčati, možemo hodati, na dvije noge ili pomoću štapa… ili uz nečiju ruku …ili u kolicima, ali ne smijemo se povući u svoje zidove, – kazala je dr. Asja.

Udruga Otac Ante Gabrić

Prihvaćanjem i razumijevanjem sebe bolje razumijemo druge. Veoma važno je razmišljati i razgovarati o lijepim, dobrim, veselim događajima iz vlastitog života i njima “hraniti“ umirovljeničke dane. Dr. Palinić Cvitanović se redovito uključuje  u ciklus „Briga o zdravlju u trećoj životnoj dobi“ koji  udruga provodi u sklopu organiziranih dnevnih aktivnosti za starije osobe. Ova druženja su uvijek interaktivna jer korisnici otvoreno iznose svoja razmišljanja često upotpunjena anegdotama iz njihovih života.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije