Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HUMANITARNA AKCIJA

Donatorska večer “Zajedno za radost”

Objavljeno prije

radost

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga Radost iz Ploča, u suradnji sa Zajednicom žena “Katarina Zrinski“ Neretve, organizira donatorsku večeru pod sloganom “ZAJEDNO ZA RADOST“.

Večera će se održati u hotelu Merlot u Opuzenu, 2. prosinca, 2013. godine s početkom u 19 sati. Cilj večere je prikupiti sredstva za troškove prijevoza korisnika Udruge s područja doline Neretve.

Tijekom večeri će vas zabavljati grupa Versi i Selma Oršulić, a u sklopu večere će se održati humanitarna tombola.

Cijena ulaznice iznosi 200 kuna, a uključuje hranu i piće. Karte se mogu kupiti u u caffe baru „Mare“ u Pločama i caffe baru „Ćakula“ u Metkoviću i u caffe baru „Dado“ u Opuzenu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije