Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

40. OBLJETNICA 'DOMAGOJEVIH GUSARA'

Snimanje milenijske fotografije u Vidu zbog kiše odgođeno za nedjelju

Objavljeno prije

MP Vidonjski strijelci

U (subotu 5. rujna s početkom u 17:00 sati) nedjelju 5. rujna s početkom u 14 sati akademski fotograf Šime Strikoman snimiti će u Vidu još jednu u nizu svojih poznatih milenijskih fotografija, 543. po redu a povodom  obilježavanja 40. obljetnice djelovanja Domagojevih gusara. Po zamisli g. Strikomana nazočni će formirati skulpturu strijelaca na platou pored crkve Gospe od Snijega.

Sveznalica 7400xXpx

Samo fotografiranje trajati će nekih pola sata maksimalno (dok se poslože statisti). Po završetku snimanja za sve nazočne biti će okrjepa pripremljena u mobilnoj kuhinji kapaciteta 300 litara. Nakon višegodišnjih zamolbi kuhinja je dobivena donacijom MORH-a odlukom Ministra obrane Ante Kotromanovića. Istu je bilo potrebno pripremiti i urediti pa je ovo prva prilika da se ista proba.

Domagojevi gusari pozivaju sve župljane i njihove prijatelje kao i sve ljude dobre volje da  budu sudionici snimanja. Snimanju možete pristupiti sa posebnim obilježjima, obitelji, udruge, kluba ili bilo kojih drugih sličnih zamisli bez teritorijalnih ograničenja. Svi koji su na bilo koji način sudjelovali u radu gusara odnosno lađara kao i njihove obitelji, poželjno je da dođu u jednoj od službenih majica društva ili samo u žutoj majici, također je poželjno da se na snimanje dođe pola sata prije glede pripreme u postavljanju na određenu poziciju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DAROVI ZA UČENIKE NIŽIH RAZREDA

Sveti Nikola razveselio učenike u Osnovnoj školi Kula Norinska

Objavljeno prije

Na radost učenika nižih razreda,  Osnovnu školu Kula Norinska danas je posjetio Sveti Nikola, a djeca su ga dočekala radosno s pjesmicom.

U razgovoru je Sv. Nikola doznao da su djeca nekad bila dobra, a ponekad baš i ne. Svojim savjetima potaknuo ih je na činjenje dobrih djela, a njihovu je iskrenost nagradio darovima.

Sveznalica 7400xXpx

Ovom prilikom Općina Kula Norinska, na čelu s načelnikom Nikolom Krstičevićem, čestita imendan svim Nikolinama, Nikolama, Nikama i Nikšama..

Donosimo nekoliko fotografija.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije