Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OSPOSOBLJAVANJE

Dodijeljena uvjerenja za pomoćne kuhare

Objavljeno prije

dodjela_9

Prvi ovogodišnji polaznici HZZ-ovog projekta osposobljavanja u Hrvatskoj

Na prigodnoj svečanosti u Hotelu Narona u Metkoviću dodijeljena su uvjerenja polaznicima programa osposobljavanja za pomoćne kuhare u organizaciji HZZ-a. Program koji se realizirao suradnjom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Suvremenog učilišta iz Splita uspješno je završilo 14 polaznika sa područja gradova Metkovića i Ploča.

Osim vodstva Učilišta i profesora, dodjeli uvjerenja prisustvovao je i predstojnik HZZ-a Područne službe Dubrovnik, Dasen Jasprica, koji je istaknuo kako je Dubrovačko-neretvanska županija sa najviše obrazovnih programa, odmah iza Zagreba. Uz čestitke polaznicima, Jasprica je dodao kako su program završili u pravo vrijeme jer se još uspiju uključiti u ovu turističku sezonu, a najavio je kako HZZ nastavlja sa sličnim programima.

 

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije