Ostanimo u kontaktu

FOTOGALERIJA

Doček sv. Nikole na Trgu kralja Tomislava u organizaciji Udruge lađarica ‘Metkovke’

Objavljeno prije

U organizaciji Udruge lađarica Metkovke danas je na Trgu kralja Tomislava u 10 sati održan doček sv. Nikole.

Događaj je započeo sajmom rukotvorina i likovnom radionicom za djecu, a najljepši radovi su nagrađeni. Sve prisutne je za dolazak sv. Nikole pjesmama zagrijao Dječji zbor crkve sv. Ilije pod vodstvom sestre Mile Deak.

Najveće oduševljenje je naravno nastupilo dolaskom sv. Nikole koji je djeci podijelio prigodne darove.

PREKO UČILICE DO ŽELJENOG FAKULTETA

Maturanti ostalo je još samo 10 dana do početka priprema u Učilici

Objavljeno prije

Dijeli nas još samo 10 dana do početka priprema za državnu maturu u prvom specijaliziranom centru Učilici. Pripreme iz svih predmeta počinju 1. veljače te se grupe formiraju redom za hrvatski, engleski, matematiku, fiziku, kemiju, biologiju, psihologiju te politiku i gospodarstvo.

Upisnici dolaze iz svih dijelova doline Neretve, a i šire, uključujući Ploče, Neum, Vrgorac, Makarsku, Čapljinu, Ljubuški, Opuzen i naravno Metković.

Pripreme će se odvijati subotama kroz cijelo drugo polugodište, od 1. veljače do 2. svibnja. Satnice i radni materijali usko specijaliziraju sve maturante za ispite državne mature i povećavaju šansu za upis na željeni fakultet.

Učilica, prof. Ante Dodik

Upisati se još stignete online prijavom u par klikova na stranici www.ucilica.eu ili direktno pozivom na broj 099 / 6676 – 838.

Iskoristite priliku te uz Učilicu upišite željeni fakultet.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije