Ostanimo u kontaktu

DJETINJSTVO NA DVA KOTAČA

Dječja bicilistička utrka XC Žabica 2018.

Objavljeno prije

Žabica (6)Metkovski Biciklistički klub Relaks u subotu 20. listopada, četvrti put organizira Dječju biciklističku XC utrku Žabica. Od ove godine u sklopu MDBL -a (Međunarodne dječje biciklističke lige) “Djetinjstvo na dva kotača” u organizaciji BK Metković kao prve utrke lige od ove godine i zagrijavanje za utrke koje slijede u sezoni 2018./2019.

Sad već tradicionalno natjecanje XC Žabica u vještini bicikliranja za uzraste do 14 godina održat će se na pomoćnom Neretvinom igralištu u 14:00 sati. Relaks poziva na sportsko i obiteljsko druženje u prirodnom okruženju na radost mališana i onih nešto starijih sa željom za zabavom i uživanju u vožnji biciklom.

Za sve prijavljene do 15.listopada osigurane su sudioničke medalje. Početak i potvrda prijava počinje u 13:00 sati, a program, raspored te duljinu staza možete provjeriti na službenom događaju putem Facebook stranice biciklističkog kluba.

Proglašenje pobjednika te dodjela medalja održat će se u 16:30 sati uz kotizaciju od 20 kn za prvo dijete i po 10 kn za drugo i treće dijete. Program podupiru Turistička zajednica Grada Metkovića, ŠZ Metković i Grad Metković. Prijaviti se možete putem maila (bkrelaks@gmail.com), službene Facebook stranice BK Relaks ili putem poveznice za prijavu.

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Šest odličja za male Žapce u Posedarju

Objavljeno prije

BK Metković

Treća ovosezonska stanica XC zimske lige Dalamcije bilo je Posedarje. Ovaj maleni gradić na obali Novigradskog mora ugostio je više od 140 biciklista na 27 km dugoj i dinamičnoj stazi s brzim promjenama ritma uz par težih uspona, ali i mnoštvom manje i više tehnički zahtjevnih spustova i singlova.

BK Metković imao je 13 natjecatelja, a od toga 10 djece.

Jure Vištica i Lucija Kuzman osvojili su prva mjesta u kategorijama U9M i U9Ž, srebrom su se okitili: Iva Dominiković (U9Ž), Marko Talajić (U11M), Lara Bokšić (U11Ž) te Vinko Bulum (U15M)

Najmlađa članica  Erika Malezija (U9Ž) kroz cilj je prošla četvrta, Ivan Dominiković (U11M) kao šesti, dok su Ena Kaleb (U9Ž) i Mara Talajić (U11M) završile natjecanje na sedmom mjestu.
U glavnoj utrci najbliže pobjedničkom postolju bio je Dado Talajić (30-40), ali se na kraju ipak morao zadovoljiti četvrtim mjestom.  Antea Kaleb bila je odlično peto mjesto u kategoriji žene, čime je pokazala da joj je forma u uzlaznoj putanji. Nakon nezgodnog pada, Pero Primorac (20-30) uspio je završiti utrku na dvanaestom mjestu.

U najmlađoj kategoriji U16 formu su brusili Vinko Bulum osvojenim osmim mjestom, te Marko Talajić osvojenim trinaestim mjestom i peharom za najmlađeg natjecatelja koji je završio utrku.

Iduće je IV. kolo lige za 26. studenog u Trogiru.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije