Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

I ŽIVOTINJE TREBAJU DOMOVE

Djeca na radionici Prirodoslovnog muzeja izrađivala kućice za ptice

Objavljeno prije

2403_Izrada kućica za ptice 4

U galeriji Gradskog kulturnog središta djeca su danas na kreativnoj radionici I životinje trebaju domove izrađivala kućice za ptice.

Kućice su se izrađivale kako bi ptice mogle naći mjesta za svoja gnijezda u nadolazećoj sezoni gniježđenja. Radionicu, prvu u ciklusu radionica koje će se održavati svake subote,  organizirao je Pirodoslovni muzej Metković u suradnji s udrugom Biom u sklopu projekta Jadranski seobeni put kojeg podupiru fondacije EuroNatur i Mava.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Djeca su svoje kućice mogla ponjeti sa sobom i postaviti ih u svoje dvorište, voćnjak ili obližnji park, a kako vrijedno rade na njima možete pogledati u fotogaleriji.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije