Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RANIM OTKRIVANJEM PROTIV RAKA DOJKE

Udruga oboljelih od malignih bolesti ‘Život’ obilježila Dan narcisa

Objavljeno prije

2403_Dan narcisa, Udruga život 1

Članovi Udruge oboljelih od malignih bolesti Život danas su humanitarnom prodajom narcisa ispred pošte obilježili Dan narcisa kojim se želi istaknuti važnost ranog otkrivanja raka dojke.

2403_Dan narcisa, Udruga život 2Predsjednica Udruge Život, Zdenka Draženović rekla je da je odaziv članova udruge i građana akciji velik.

– Danas se u mnogim gradovima u Hrvatskoj obilježava dvadeseti Dan narcisa. Naša ga udruga obilježava prodajom narcisa u humanitarne svrhe. Drago mi je da se velik broj članstva odazvao i pripomogao, a vidim i da su ljudi bili naklonjeniji nego drugih godina – kazala je Draženović.

Rak dojke kod žena je najčešći oblik raka i prijeti svakoj jedanaestoj ženi u Hrvatskoj. Zbog toga je važno često raditi samopregled dojki i u slučaju bilo kakve sumnje javiti se liječniku budući da se ranim otkrivanjem raka povećava i šansa za uspješno liječenje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prihodi od prodaje narcisa namjenjeni su članicama Udruge Život i dugima kojima je potrebna pomoć, a sljedeća planirana aktivnost udruge je izborna skupština u travnju.

Marija Jeramaz

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije