Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA STUDENATA DOLINE NERETVE

Dani zagrebačkog Sveučilišta u dolini Neretve

Objavljeno prije

Predstavljanje_Sveucilista_PlakatDani zagrebačkog Sveučilišta u dolini Neretve projekt je koji će u suradnji studenata članova Udruge studenata doline Neretve, zagrebačkog Sveučilišta te srednjih škola i gimnazija u Metkoviću i Pločama ove godine biti održan po prvi put.

Studenti različitih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu će u periodu od 20.12. do 21.12.2013. maturantima srednjih škola u dolini Neretve predstaviti bogatu tradiciju i naslijeđe najstarijeg i najvećeg hrvatskog sveučilišta.

Kako će u programu sudjelovati oko dvadeset studenata bit će zastupljene sve znanstvene grane, a maturanti će imati priliku iz prve ruke saznati različita iskustva studiranja u Zagrebu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U navedenom periodu u kojem će projekt biti proveden u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću i Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića u Pločama, biti će postavljeni informativni štandovi na kojima će budući studenti moći pronaći brošure s najvažnijim informacijama svog budućeg fakulteta. Budućim studentima će ukratko biti predstavljene i aktivnosti Sveučilišta u cjelini, kao i aktivnosti Udruge studenata doline Neretve.

Prvi dan projekt će biti predstavljen u Srednjoj školi fra Andrije Kačića Miošića u Pločama s
početkom u 12:00 sati, a drugi dan u Gradskom kulturnom središtu u Metkoviću od 10:00 do 13:00 sati.

Sveznalica 7400xXpx

Cilj projekta je povezati studente Sveučilišta u Zagrebu i maturante iz doline Neretve, kojih je svake godine sve više. Potreba za provođenjem ovog projekta je tim veća zato što gotovo 80% maturanata koji nastavljaju svoje školovanje dolaze baš na Sveučilište u Zagrebu.

Dugoročno, cilj je projekta i senzibilizacija studentske populacije te stvaranje generacijskih mostova između maturanata te sadašnjih i bivših studenata. Studentska populacija na ovaj način djeluje pozitivno prema široj javnosti, maturantima i njihovim obiteljima, te prenosi znanja stečena tijekom svog studija pritom šireći sliku Sveučilišta u Zagrebu kao najpoželjnije destinacije za školovanje većine budućih mladih znanstvenika i stručnjaka u svim segmentima gospodarstva.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije