Ostanimo u kontaktu

BLAGDAN MALE GOSPE

Danas slavimo blagdan rođenja Blažene Djevice Marije

Objavljeno prije

Blagdan Male Gospe, Rođenja Blažene Djevice Marije, slavi se u nekoliko neretvanskih župa, pa će tako biti i 8.rujna 2021.godine.

U Župi Čeljevo, odnosno u Doljanima održat će se svete mise u čast velikog blagdana (11h), a svečano će biti i u Dobranjama na području župe Dobranje-Bijeli Vir.

Na području župe Otrić-Struge blagdan rođenja Blažene Djevice Marije slavi se u dvije crkve posvećene Maloj Gospi, u Pozloj Gori i u Kobiljači, svete mise održavju se i u crkvi Sv.Mihovila na Strugama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Proslava blagdana održat će se sukladno svim epidemiološkim mjerama.

 

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije