Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

SJEDNICA ŽUPANIJSKOG ODBORA HDZ-A DNŽ

Dana jednoglasna podrška odluci Općinskog odbora HDZ-a Konavle o raskidu koalicije s konavoskim ogrankom HSS-a

Objavljeno prije

Danas je u Stonu održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i proslava 30. obljetnice osnivanja HDZ-a na Pelješcu. Izražena je jednoglasna potpora Kolindi Grabar-Kitarović za novi mandat.
Također je Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije jednoglasno dao podršku odluci Općinskog odbora HDZ-a Konavle o raskidu koalicije s konavoskim ogrankom HSS-a u Općinskom vijeću Općine Konavle.
Naime, Općinski odbor HDZ-a Konavle na sinoć održanoj sjednici donio je odluku o raskidu spomenute koalicije zbog nedavnih istupa i krajnje uvredljivih komentara upućenih predsjednici Republike Hrvatske gospođi Kolindi Grabar Kitarović.
Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije