Ostanimo u kontaktu

SJEDNICA ŽUPANIJSKOG ODBORA HDZ-A DNŽ

Dana jednoglasna podrška odluci Općinskog odbora HDZ-a Konavle o raskidu koalicije s konavoskim ogrankom HSS-a

Objavljeno prije

Danas je u Stonu održana sjednica Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i proslava 30. obljetnice osnivanja HDZ-a na Pelješcu. Izražena je jednoglasna potpora Kolindi Grabar-Kitarović za novi mandat.
Također je Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije jednoglasno dao podršku odluci Općinskog odbora HDZ-a Konavle o raskidu koalicije s konavoskim ogrankom HSS-a u Općinskom vijeću Općine Konavle.
Naime, Općinski odbor HDZ-a Konavle na sinoć održanoj sjednici donio je odluku o raskidu spomenute koalicije zbog nedavnih istupa i krajnje uvredljivih komentara upućenih predsjednici Republike Hrvatske gospođi Kolindi Grabar Kitarović.
Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije

PLESNA ŠKOLA CALYPSO

U petak počinju Ljetne plesne radionice na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Plesna škola Calypso i ove godine u suradnji sa gradom Metkovićem organizira Ljetne plesne radionice koje će se održavati jednom tjedno tijekom srpnja i kolovoza 2020. godine u večernjim terminima na trgu kralja Tomislava.

Zabavite se uz plesni program za djecu i mlade, zaplešite u nagradnim Tik-Tok izazovima, uživajte u dobroj glazbi i veseloj atmosferi, a sve to uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka.

Prva radionica na rasporedu je u petak 10. srpnja s početkom programa u 20.30 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije