Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

VAŠ GLAS U SABORU

Dalibor Milan – kandidat broj 9 na listi broj 7, listi Hrvatske demokratske zajednice

Objavljeno prije

Uoči predstojećih Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, građanima se obratio gradonačelnik Metkovića, Dalibor Milan – kandidat broj 9 na listi broj 7, listi Hrvatske demokratske zajednice. Obraćanje prenosimo u cijelosti.

VAŠ GLAS U SABORU – KANDIDAT BROJ 9 NA LISTI BROJ 7

Dragi ljudi, kao što znate, pred nama su Izbori za zastupnike u Hrvatskome saboru, a ja sam s velikom odgovornošću, ali i zadovoljstvom prihvatio prijedlog svoje stranke da budem kandidat HDZ-a i naših partnera u X. Izbornoj jedinici!

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Već sedam godina vodim Grad Metković. Mnogo puta sam pokazao kako sam od prvoga dana glas onih kojima služim – mojih Metkovaca čija mi je podrška najveća motivacija! Zbog dobre suradnje s Vladom RH te našom Dubrovačko-neretvanskom županijom, uspjeli smo mnogo toga dobroga napraviti za Metković! Zbog toga znam kako bih kao zastupnik u Hrvatskome saboru mogao još i više! Ako osvojim saborski mandat, neću odstupiti s mjesta gradonačelnika Metkovića! Dapače, i dalje ću kao gradonačelnik nastaviti služiti svojim građanima te se, istovremeno, iz Sabora još snažnije zalagati za Metković, ali i dolinu Neretve, hrvatski jug i cijelu našu Domovinu. Bit ću zajednički glas svih nas!

U proteklih osam godina, otkako našu Domovinu vodi Vlada Andreja Plenkovića, mnogo je posla napravljeno i rezultati su vidljivi. Itekako ih možemo vidjeti svi mi na hrvatskome jugu koji smo u Europu i svijet poslali predivne prizore ponosa i zajedništva onoga dana kad je otvoren Pelješki most! U idućem razdoblju spremni smo za nova ulaganja i novi program čija će realizacija pridonijeti dodatnome razvoju, kako hrvatskoga juga, tako i cijele Hrvatske! Jer HDZ je pokazao da se može suočiti sa svim izazovima te da je put kojim vodi našu Domovinu, jedini pravi put kojim Hrvatska treba ići!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Predvođeni našim Brankom Bačićem, i svi mi s HDZ-ove Liste broj 7 u X. izbornoj jedinici, spremno stavljamo svoje znanje i iskustvo na raspolaganje našim sugrađanima te našoj Domovini. Spremni smo i dalje raditi kako bi Hrvatska nastavila ići putem razvoja, prosperiteta i stabilnosti.

Zato vas pozivam da u srijedu, 17. travnja izađete na Izbore za zastupnike u Hrvatski sabor te svojim glasom podržite pobjedničku listu HDZ-a – Listu broj 7 i mene kao kandidata broj 9!
Vjerujem u pobjedu, vjerujem u Hrvatsku i vjerujem u još bolju budućnost naše djece i generacija koje dolaze!

GRADSKI PARK METKOVIĆ

Otvoren 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’

Objavljeno prije

Foto: Metkovic.hr

U Gradskome parku otvoren je 11. Međunarodni sajam poljoprivrednih i ruralnih proizvoda ‘Eko rural’.

Nakon nastupa mlađe skupine KUD-a Metković, posjetitelje je pozdravio predsjednik Zajednice braniteljskih zadruga Mijo Vukušić koji je ujedno i otvorio Sajam.

Inače, cilj Sajma je afirmiranje malih proizvođača s ruralnih područja, posebice onih uključenih u ekološku poljoprivrednu proizvodnju te svih onih koji izlažu različite rukotvorine. Sajam organizira Udruga Dobra, Zajednica braniteljskih zadruga te Modrozelena zadruga, a možete ga posjetiti tijekom dana.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije