Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

MISS DNŽ ZA MISS HRVATSKE

Casitng u Metkoviću

Objavljeno prije

Casitng u Metkoviću

Početkom svibnja u GKS-u u Metkoviću održan je casting za MISS DNŽ za MISS Hrvatske. Na casting su se prijavile su se četiri djevojke. To su: Renata Sprčić iz Mliništa, Smilja Buntić iz Slanoga, Iva Penić iz Ploča i Ksenija Jerković iz  Staševice.

Na žalost, ove godine nema ni jedne Metkovke. Sjetimo se da je prošle godine naša mlada sugrađanka Andrea Anković okitila lentom druge pratilje.

Ovogodišnji izbor za MISS DNŽ ZA MISS HRVATSKE održat će se 31. svibnja na dubrovačkom Stradunu s početkom u 21 sat. Događanje će biti otvorenog tipa i popraćeno Giulianovim koncertom.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije