Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PREZENTACIJA STIHL I VIKING PROIZVODA

Poljopromet organizirao prezentaciju i demonstraciju Stihl I Viking ponude za 2015.

Objavljeno prije

Poljopromet d.o.o. iz Metkovića, ispred svog prodajnog centra u Opuzenu, organizirao je prezentaciju i demonstraciju uređaja vodećih svjetskih proizvođača Stihl-a i Vikig-a.

Posebnu pažnju izazvao je Stihl-ov acu (akumulatorski) program pila, produženih pila sa nastavkom, te atomizera. Prednost acu programa mogli bi nabrajati do sutra, ali izdvajamo neke. Utrošak cijene goriva proizvoda na punjivu bateriju je u odnosu 1:10 u korist acu programa. Baterije su izdržljive, mogu se puniti do 2000 puta, svaka baterija je univerzalna i može se koristiti na svim akumulatorskim proizvodima STHIL-a, isporučuju istu kontinuiranu snagu i proizvedene su specijalno za STIHL proizvode. Acu program ima znatno manje vibracije, nema nepotrebnog mirisa goriva i ne zagađuje okoliš. Baterije se pune se na 220 V, a autonomija ovisi o kapacitetu.

Sveznalica 7400xXpx

Prezentirana akumulatorska pila, vrlo pogodna za rezanje debljih grana u voćarstvu, nudi pola sata neprekidnog rada sa osnovnom baterijom. Komparirajući to sa motornom pilom iste snage, potrošnja energije je deset puta manja, a cijena je svega nešto viša od pile motornog pogona.

Zanimanje je izazvala Viking sječkalica, koja vaše porezane grane iz voćnjaka usitnjava na veličinu prikladnu za zaoravanje, tako da nema dodatnog spaljivanja a poboljšava kvalitetu zemlje. Usitnjavaju grane do 5 cm promjera, autonomne su, i lako prenosive.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Prezentirane su i legendarne STIHL trim kosilice, još usavršenije, sa boljom iskoristivošću snage i smanjenom  potrošnjom goriva i ispušnih plinova.

Odlično organizirana prezentacija privukla je znatiželju mnogih, jer STIHL i VIKING su vodeće marke u ovom segmentu. Pogledajte neke detalje sa prezentacije:

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije