Ostanimo u kontaktu

KONOBA CASA NOSTRA

Simpatična konoba u starom dijelu grada pravi kolektivnu zimsku stanku

Objavljeno prije

Restoran Casa nostra

Obavještavaju se cijenjeni gosti restorana Casa Nostra, simpatične konobe u starom dijelu grada, da nakon prekrasnih osam mjeseci uživanja sa vama, kako u hrani tako i u prekrasnom ambijentu, svoja vrata zatvaraju radi kolektivne zimske stanke.

Kolektivni odmor, ili bolje rečeno, zimska pauza, trajati će do proljeća, kada vam isto osoblje nastavlja pružati zadovoljstvo u vrhunskoj hrani i usluzi kakvu ste imali prilike kušati i vidjeti.

Do proljeća i ponovnog druženja sa vama pozdravlja vas vodstvo i osoblje Casa Nostre te vam želi sretnu i uspješnu 2017 godinu.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije