Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

BUDI ČLAN HAJDUKA!

Jeste li već produžili svoje članstvo u Hajduku za 2016. godinu?

Objavljeno prije

DSC_3626

Torcida Metković poziva sve svoje članove i navijače Hajduka da podrže inicijativu Udruge Naš Hajduk, koja se provodi diljem Lijepe naše, te u subotu i nedjelju (16. i 17. siječnja) između 10 i 16 sati dođu na Trg kralja Tomislava u Metkoviću i pristupe ili obnove svoje članstvo.

NAŠ HAJDUK– Torcidaši, hajdukovci, simpatizeri Našeg jedinog kluba!! Pred nama je povijesna prilika da naša generacija ostane upisana zlatnim slovima u povijest kluba. Da naši unuci i praunuci s ponosom budu pričali o nama kada budu bodrili svoj Hajduk znajući da smo upravo mi bili ti koji smo spasili klub od propasti i raznih uhljeba te ga ostavili njima i svima onim budućim generacijama kojima će biti u srcu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zato shvatimo ovaj projekt i dokapitlizaciju kluba gdje bi on u konačnici pripao onima koji bi stvarno za njega život dali maksimalno ozbiljno.

UČLANIMO SE i potaknimo naše obitelji, prijatelje, poznanike i cijelu našu okolinu da učine isto. ZA NAŠ KLUB, ZA POVIJEST I ZA BUDUĆNOST!

Sveznalica 7400xXpx

Cijena godišnje članarine za punoljetne osobe je 100 kn, za maloljetnike 50 kn.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije