Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRIJEDLOG PRORAČUNA GRADA METKOVIĆA ZA 2019. GODINU

Besplatni udžbenici za sve osnovnoškolce na području grada Metkovića

Objavljeno prije

Dalibor Milan, udzbenici

Gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom još jednom je pokazala da im je briga za djecu jedan od važnih prioriteta. To pokazuje i stavka u prijedlogu proračuna Grada Metkovića za 2019. godinu koja svim osnovnoškolcima osigurava besplatne udžbenike.

Sveznalica 7400xXpx

Tim povodom gradonačelnik Dalibor Milan je na svome Facebook profilu napisao:

U prijedlogu Proračuna Grada Metkovića za 2019. godinu koji je 14. studenog 2018. godine objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića planiramo osigurati sredstva za nabavku udžbenika svim učenicima od 2. do 8. razreda osnovnih škola, budući da prvim razredima udžbenike osigurava Dubrovačko-neretvanska županija. Za taj iznos planiramo izdvojiti 1,5 milijuna kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Briga za djecu je jedan od naših važnih prioriteta.

Predizborno obećanje je bilo osigurati besplatne udžbenike za djecu prvih razreda osnovnih škola, a na ovaj način idemo i korak dalje.

Smatram da ćemo osiguranjem besplatnih udžbenika za sve osnovnoškolce konačno roditelje lišiti brige i troškova ovo nabavke udžbenika.

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije