Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
GAZ Benz 1200x400px

MALO SE ODULJILO

Autocestom do Ploča tek za Božić

Objavljeno prije

autocesta

Iako se prema najavama autocesta trebala otvoriti u studenom, kako to obično biva s radovima, rok se malo oduljio. Neslužbeno doznajemo kako bi se autocesta uskoro trebala pustiti u funkciju, najkasnije do božićnih blagdana.

Rasvjeta u tunelima je postavljena, ali još uvijek nije postavljena horinzontalna i vertikalna signalizacija. U tijeku je tehnički pregled dionice koji bi, također, trebao uskoro završiti.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Dionica od Ploča do Vrgorca duga je 16.5 kilometara,a  putovanje od Metkovića do Splita trebala bi skratiti za 30-45 minuta. Porezne obveznike ova je gradnja stajala 1,2 milijarde kuna. S obzirom da je ministar prometa Siniša Hajdaš Donćić nastavak gradnje autoceste najavio tek za nekoliko desetljeća, ovo bi moglo biti posljednje otvaranje neke dionice na Dalmatini za dugo vremena.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije