Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

AGLOMERACIJA METKOVIĆ

Počinju radovi u ulici Stjepana Radića i ulici Put Narone

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Izvođač radova obavještava da će započeti s radovima u ulici Stjepana Radića od graničnog prijelaza Doljani do Gradskog kulturnog središta, u sklopu izvođenja radova koji su dio projekta Aglomeracija grada Metkovića.

Radovi će se započeti 08.11.2022. a za vrijeme izvođenja radova promet navedenom dionicom će se odvijati u jednom prometnom traku uz privremenu prometnu regulaciju semaforima.

U prilogu Vam dostavljam grafički prikaz dionice na kojoj se odvijaju radovi.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Navedeni radovi će trajati do daljnjeg a javnost ćemo obavještavati o daljnjim promjenama u regulaciji prometa. Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

Početak radova u ulici Put Narone

Sveznalica 7400xXpx

Također, izvođač radova ovim putem Vas obavještava da će početi radovi u ulici Put Narone koji su sastavni dio projekta Aglomeracija Metković.

Radovi će započeti  07.11.2022 ( ponedjeljak ) od smjera Vida ( od PP Metković )  prema gradu.

U fazi izvođenja radova promet će biti reguliran svjetlosnom signalizacijom ( semaforima ) .

U slučaju zagušenja prometa , za osobna vozila moguće je koristiti obilazne pravce ulicom Matije Gupca sa nastavkom na Zagrebačku i Put Vida (  Glibuša ) sa nastavkom na Neretvanskih gusara.

Zahvaljujemo Vam na do sada iskazanoj podršci, te molimo za strpljenje tijekom odvijanja svih aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković.

PROSINAČKE RADOSTI

Na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela

Objavljeno prije

Jutros ni jako jugo nije spriječilo najmlađe sugrađane u prosinačkim radostima, na Trgu kralja Tomislava okićena je Božićna jela.

Događaj su svojim nastupima i recitacijama uveličali Zbor OŠ Stjepana Radića pod ravnanjem s. Mile Deak, “Balončići” i “Potočići” iz Dječjeg vrtića Metković te mali KUD-a Metković.

Prigodni program vodila je direktorica Turističke zajednice grada Metković Magdalena Medar-Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

U 14 sati najavljeno je kićenje božićne jele i kod crkve sv. Nikole na desnoj strani grada, a za nedjelju u 15 sati paljenje prve adventske svijeće na Trgu kralja Tomislava.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije