Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

PORICANJE OPOVRGNUTOG DEMANTIJA

A gdje smo tu mi, pitate se!?

Objavljeno prije

“Evo ga na, opet je počelo“, – započinje novi članak na blogu Metković lagano, pa nastavlja..

Čitam jedan dematij iz kojeg proizlazi da je gradski dug 6,46 + 2,80 = 17,0 miliona. 

Ukoliko me sjećanje na operaciju zbrajanja dobro služi, gore navedeni zbroj iznosi 6,46+2,80 = 9,26 miliona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iz medija doznajemo da je gradsko vijeće prihvatilo proračun za 2014. godinu, ali službenih papira i tablica nema (osim one prepretenciozne animacije sa rotirajućim kolačićima, sa nekoliko brojkica, od koje me zaboli glava). cirkus

Takođe preko jednog portala doznajemo da je državna revizija obavila reviziju gradskih financija, te da je sve u redu, međutim ni tom papiru nema ni traga ni glasa.

GALA HOME 740px

Javnost nema uvida u to koliki su prihodi, a koliki rashodi. Licitira se gradskim dugovima kao da smo na pijaci, i bitno je samo tko se svrstao na koju stranu. 

Dajte ljudi, završite već jednom ovaj bespotrebni cirkus, jer grad od toga nema ama baš nikakve koristi”, – kaže Blaško Mijić te misao završava zanimljivom ilustracijom.

Pitate se, a gdje smo tu mi? – građani koji ne pripadamo nijednoj opciji, koji sa rezervom, i prije – pa i danas, dočekujemo ovakve i slične vijesti. Mislim da bi pravi potez gradske vlasti bio da javnosti dokumentira svoje metode i učinke kako bi nakon proteklih presica svi građani Grada Metkovića mogli stajati uzdignute glave, što vi mislite?

Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije