Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

VATROGASCI SPREMNI ZA RAD NA VODI

750 tisuća kuna vrijedna oprema stigla za JVP Metković

Objavljeno prije

JVP Metković bogatiji je za vrijednu opremu za rad na vodi. Riječ je o županijskom projektu STREAM, koji se provodi uz tehničku potporu Regionalne razvojne agencije DUNEA, putem kojeg je nabavljena oprema u vrijednosti oko 750 tisuća kuna.

Oprema uključuje čamac, pumpe, cijevi, odjeću, radio veze i sve drugo potrebno za profesionalno obavljanje posla na vodi.

Ugovor koji je potpisan uključuje i dijeljenje dijela opreme sa općinom Kula Norinska, a potpisali su ga župan Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan i Sanja Vučković ispred Općine Kula Norinska. Potpisu ugovora su nazočili ravnateljica DUNEA-e Melanija Milić, viša stručna suradnica za pripremu i provedbu EU projekata Antonija Odak, te ispred županije  Ivan Župan i zamjenik župana Joško Cebalo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Opremu je preuzeo zapovjednik JVP Metković, Jure Pilj. Izjavu donosimo u video prilogu.

ADVENT U METKOVIĆU

Dišpet Caffe&Rest poziva na blagdansku čaroliju, u ‘Božićni grad’!

Objavljeno prije

Centar ovog Adventa će zasigurno biti ‘Božićni grad‘, blagdanska čarolija koju je svojim posjetiteljima pripremio Dišpet Caffe & Rest.

Uz provjereno dobar štimung, za koji je ovog Adventa zadužen Zlatko Volarević – Dilajla, te još bolju spizu, pa kuhano vino i kuhani gin, te pokoju fritulicu… te bomba specijalitet ‘Sarma To Go‘, jel da, već vam rastu zazubice a još nismo spomenuli ni kobasice te pregršt zimskih delicija… vrhunski riblji i mesni meni… sve to sa sa zadovoljstvom ovog Adventa najavljuje Dišpet Caffe & Rest u svom ‘Božićnom gradu’.

Božićni grad sa radom starta danas, 4. prosinca, a domaćini pozivaju da nazdravimo uz dobru kapljicu i muziku uživo, da s veseljem zakoračimo u ovo čarobno predbožićno vrijeme.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Rezervirajte na vrijeme svoj, božićni domjenak, il’ organizirajte obiteljska druženja, rođendane, krstitke… za sve informacije na raspolaganju vam je ljubazno osoblje na boj mobitela +385 91 605 49 35. Pretvorimo ovo blagdansko vrijeme u čaroliju ‘Božićnog grada’ u Dišpet Caffe & Rest.

Ovaj vikend smo za Vas pripremili zanimljive menie po promo cijenama..

RIBLJI MENI 120,00 kn

  • Salata od hobotnice
  • Odrezak tune s blitvom
  • Desert
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

MESNI MENI 110,00 kn

  • Pršut, sir
  • Punjena vješalica s prilogom
  • Desret
  • Časa vina po izboru 🥂🍷

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije