Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZAKLADA 'NERETVANSKO SRCE' I UOSI 'PRIJATELJ'

7. Likovna kolonija ‘Tomislav Zubčić Zupa’

Objavljeno prije

Likovna kolonija, UOSI Prijatelj

Već 7. godinu zaredom istinski zaljubljenici u likovnu umjetnost i humanitarno djelo, okupljaju se početkom svibnja na području doline Neretve. Likovna kolonija ‘Tomislav Zubčić Zupa koju organizira Zaklada ‘Neretvansko srce’ zajedno s Udrugom osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’, održati će se u prekrasnom ambijentu Villa Marije u Desnama.

– Uz netaknutu prirodu, cvrkut ptica, beskrajno zelenilo drveća i šaroliko cvijetno carstvo i ove ćemo godine uz plemeniti cilj organizirati likovnu koloniju te se prisjetiti našeg dragog suradnika i prijatelja te njegovih djela koji je naš Zupa ostavio za sobom. Sav prihod od prodaje umjetničkih dijela ići će potrebitima, – istaknuli su iz Zaklade.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije