Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

67 novih slučajeva zaraze koronavirusom, osam osoba iz Metkovića

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 37 osoba iz Dubrovnika, osam iz Metkovića, sedam iz Konavala, šest iz Župe dubrovačke, dvije s Mljeta i iz Ploča te jednoj iz Blata, Orebića, Trpnja, Vele Luke i Zažablja.

Oporavile su se 73 osobe: 38 iz Dubrovnika, 14 iz Metkovića, osam iz Konavala, pet iz Župe dubrovačke, tri iz Ploča te jedna iz Dubrovačkog primorja, Orebića, Stona, Vele Luke i Zažablja.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U posljednja 24 sata obrađeno je 276 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 236 012 uzoraka.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 17 osoba pozitivnih na koronavirus, jedan pacijent je na intenzivnoj skrbi i nalazi se na respiratoru.

Sveznalica 7400xXpx

U samoizolaciji je 259 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 1014 slučajeva kršenja te mjere.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije