Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

Brijesta - Komarna

Poziv na plivački maraton “I Dubrovnik je EU”

Objavljeno prije

maraton-plivanjePovodom ulaska RH u Europsku uniju, dana 1. srpnja 2013. godine, Udruga za očuvanje neretvanske baštine, Opuzen organizira plivački maraton iz Brijeste na Pelješcu do Komarne, općina Slivno, sa startom u 11,00 sati.

Plivački maraton dug je 2.222 metra i ovim putem pozivaju sve ljubitelje plivanja (žene i muškarce), da bez učešća kotizacije sudjeluju na ovoj športskoj manifestaciji.

U projekt ćemo uključiti našu županiju, grad Dubrovnik i turističke zajednice koje djeluju na području mjesta Komarna i Brijeste. U kontaktu smo i sa stručnim ljudima iz hrvatskog plivačkog saveza kao i sa tiskanim i elektronskim medijeama, – ističu iz Udruge.

Plivači sa područja Makarske rivijere mogu se prijaviti kod gosp. Pere Letice, na broj mobitela: 091 564 5225, dok za Dubrovačko-neretvansku županiju prijave prima gosp. Mario Dropulić, na broj: 091 924 6617.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Okupljanje i akreditacija plivača biti će 1. srpnja od 08 – 10 sati ispred Bikini Bara Ville Bili u Komarni.

Očekujemo da će u ovoj športskoj manifestaciji sudjelovati više od 30 plivača kao i nekoliko stotina gledatelja, bilo s kopna ili kao pratnja u svojim plovilima. Od Komarne do Brijeste, na lokaciji budućeg mosta gdje je i start maratona, sudionike plivačkog maratona prevoziti će brod „Lipa moja“. Nakon „Maratona“ organizirati će se dodjela priznanja i prigodan domjenak, – ističu organizatori.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije