Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Predstavljena knjiga ”Moj Camino – Šetnja u dubine sebe”, autorice Mare Doljak

Objavljeno prije

Moj Camino – Šetnja u dubine sebe, Mare Doljak

U gradskoj knjižnici Metković sinoć je održana promocija knjige ”Moj Camino – Šetnja u dubine sebe”, autorice Mare Doljak, mag.pharm.

Kako sama autorica kaže, ”ono što je počelo kao fizički izazov žene u 59. godini života završilo je kao duhovno putovanje. U bogatoj foto-galeriji čudesnih krajolika hodočasničkog puta Camino same autorice i uz priču koja se veže uz svaku od njih mogli smo barem na neki način dočarati kako je to biti dio poznatog Camina de Santiago i razmisliti o tome da se možda i sami jednoga dana odvažimo kročiti tim putovima kako bi na koncu pronašli vlastiti smisao i unutarnji mir.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije