Ostanimo u kontaktu

METKOVSKO LJETO

Najljepše klapske pjesme u Gradskom parku uz klapu Šufit

Objavljeno prije

Sinoć nam je klapa Šufit u Gradskom parku podarila najljepše klapske pjesme. U mješavini tradicionalnih, popularnih i vlastitih pjesama svatko je mogao pronaći nešto za sebe, a mnogobrojna publika u parku je glasnim pljeskom i zajedničkim pjevanjem nagrađivala klapu Šufit tijekom svake pjesme.

Tako su između ostalih, članovi klape izveli pjesme Ju te san se zaljubija, Ne diraj moju ljubav, Ta divna splitska noć, Dvi riči, In vino veritas, Vilo moja, Ružo moja crvena, ali i pjesme Kad mi dođeš ti i Moj lipi anđele kojima smo se prisjetili Olivera.

Donosimo vam video zapise i galeriju kako bi vam prenijeli dio atmosfere iz Gradskog parka.

Klapa Šufit pjeva Olivera – Kad mi dođeš ti

Publiée par Metkovic NEWS sur Mardi 30 juillet 2019

Klapa Šufit u Gradskom parku – Ju te san se zajubija

Publiée par Metkovic NEWS sur Mardi 30 juillet 2019

ŽUPA SV. NIKOLE BISKUPA

Božićni koncert u crkvi sv. Nikole u Metkoviću

Objavljeno prije

Po završetku jubilarne 50. obljetnice župe Sv. Nikole biskupa u Metkoviću, obilježenom brojnim svečanostima, na blagdan Svete Obitelji Isusa, Marije i Josipa, u nedjelju 29. prosinca, u crkvi sv. Nikole biskupa, nakon večernje mise koju je predvodio župnik i neretvanski dekan don Davor Bilandžić, održan je tradicionalni Božićni koncert župnih pjevača, uz pratnju mandolinskog orkestra, pod ravnanjem s. Marijane Cvitanović i Tomislava Ćendo.

Uz pjesme „Djetešce nam se rodilo“, „Sretan Božić“ i „Sretan Božić svima“ nazočne su uveselili najmlađi članovi zbora a potom župni bend VIS Viatores pjesmama „Pastorella“ i „Ljubav se rodila“. Mješoviti župni zbor slavlje Božića uzveličao je uz pjesme „Adeste fideles“ (Pristupite vjerni), „Gloria“ i „Nebesa silna“. Program Božićnog koncerta završen je zajedničkim pjesama „Radujte se narodi“ i „U sve vrijeme godišta“.
Izvor: IKA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije