Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA BAŠTINIK

Na Vidonjama održana promocija brošure ‘Voda iz kamena II’

Objavljeno prije

Foto: N. Vuica, M. Margeta

U nedjelju je ispred crkve Sv. Ivana krstitelja na Vidonjama održana promocija brošure ‘Voda iz kamena II’ uz nazočnost stanovnika čiji su korijeni s ovog područja i mnogobrojnih simpatizera.

Pred okupljenima je autor Markica Vuica iznio razloge koji su doveli do ovog projekta zahvaljujući se svima koji su pomogli da se projekt realizira.

Sveznalica 7400xXpx

U svom kratkom obraćanju načelnica općine Zažablje Maja Vrnoga je istaknula važnost očuvanja i koliko je voda neophodna za opstanak, te izrazila želju da se suradnja s Udrugom Baštinik nastavi i ubuduće na promociji prirodnih i kulturnih vrijednosti općine Zažablje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KONCERT 'FOLKLORNI ANSAMBL KOPRIVNICA I PRIJATELJI'

KUD Metković koprivničkoj publici predstavio plesove i pjesmu neretvanskog kraja

Objavljeno prije

Foto: Grad Koprivnica

Tradicijska kultura, ples i glazba s juga, istoka i sjevera Hrvatske, tako možemo nazvat koncert “Folklorni ansambl Koprivnica i prijatelji“, koji je u subotu, 26. studenoga održan u koprivničkoj dvorani Domoljub.

Na koncertu su Kulturno umjetničko društvo Metković, Folklorni ansambl Broda iz Slavonskog Broda i domaćini Folklorni ansambl Koprivnica, koprivničkoj publici predstavili bogatstvo folklornih običaja kroz pjesme i plesove četiriju plesnih zona Hrvatske.

Sveznalica 7400xXpx

Ovakav zajednički koncert prvi puta je izveden 2007. godine u Slavonskom Brodu i od tada se ova tri folklorna društva sastaju svake godine u drugom gradu.

Foto: Grad Koprivnica

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije