Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

1. FESTIVAL TRADICIJA

Jedinstveni Festival spojio tradiciju Metkovića i Đakova

Objavljeno prije

U Gradskome parku u Metkoviću u petak je održan 1. Festival tradicija – Đakovo na Neretvi. Zaista jedinstveni događaj, spojio je danas tradiciju dva grada – Đakova i Metkovića.

U sklopu Festivala bili su izloženi proizvodi i rukotvorine neretvanskih i izlagača iz Đakova, održan je kulinarski dvoboj između kuhara Agro etno parka Žabac, koji su kuhali neretvanski brudet te kuhara grada Đakova, koji su kuhali slavonski čobanac. Publika je mogla vidjeti i nastupe KUD-a Bagalovići, KUD-a Metković te KUD-a Perkovčani, a zatim i dvoboj bendova – Glazbenoga sastava Versi i benda Dyako.

Važno je napomenuti kako je sav prikupljeni prihod od prodaje brudeta i čobanca doniran Udruzi oboljelih od malignih bolesti Život, za kupnju mamografa u Dnevnoj bolnici Metković, a posjetitelji su svoje donacije mogli ostaviti i u kutiji postavljenoj za tu svrhu (HR7123900011500227268).

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Festival je održan uz nazočnost gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana, zamjenika gradonačelnika Metkovića Roberta Doke, župana Nikole Dobroslavića, županijske pročelnice Žakline Marević, župana Osječko-baranjske županije Ivana Anušića, njegova zamjenika Mate Lukića, gradonačelnika Đakova Marina Mandarića, njegovog zamjenika Antuna Galića te predstavnika Udruge lađara Neretve, na čelu s predsjednikom Lukom Oršulićem.

Festival tradicija – Đakovo na Neretvi održan je u sklopu programa Tjedna lađe na Neretvi.

Sveznalica 7400xXpx

KOMEDIJA FEST

Dadi Kozariću nagrada za najbolju sporednu ulogu

Objavljeno prije

Metkovsko amatersko kazalište ovoga je vikenda nastupilo na završnici 12. Komedija Festa u Bjelovaru u sklopu kojega su izveli svoju predstavu ‘Da nije ljubavi’.

Na Komedija Festu predstavljaju se amaterska kazališta koja izvode svoje predstave, promoviraju svoj rad te se istima dodjeljuju i nagrade o čemu odlučuje prosudbeno povjerenstvo i publika.

Ove godine nagradu za najbolju sporednu ulogu dobio je naš Dalibor Dado Kozarić. Nagradu je dobio za ulogu Rafaela u predstavi ‘Da nije ljubavi’ – pučku komediju bračkoga intelektualca Petra Slovinića, koju MAK-ovci izvode pod redateljskom palicom Radovana Marčića. U prosudbenoj komisiji bili su glumci Erna Rudnički, Ivan Ožegović i Matija Jakšeković, dok je selektorica festivala Maja Margareta Fabičević.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije