Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U GRADSKOME PARKU KUHAT ĆE SE ČOBANAC I BRUJET

Udruga Život poziva na 1. Festival tradicija, prilozi od kulinarskog dvoboja biti će uplaćeni za metkovski mamograf

Objavljeno prije

Udruga oboljelih od malignih bolesti ŽIVOT – Metković poziva sve naše sugrađane i goste da u petak od 18:00 sati dođu u Gradski park Metković na 1. Festival tradicija, u sklopu kojeg će gosti iz Đakova i domaćini Etno sela Žabac prirediti kulinarski dvoboj. Kuhati će se Čobanac i Brujet.

Prikupljani prilozi uplatiti će se na donacijski račun Udruge Život otvoren u svrhu nabavke novog metkovskog mamografa HR7123900011500227268.

– Hvala organizatorima i pokroviteljima koji su nas uključili i prepoznali potrebu za nabavkom suvremenijeg uređaja za dijagnostiku i rano otkrivanje karcinoma dojke, jednog od najzastupnjenijeg karcinoma danas, – istaknuli su iz Udruge Život.

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije