Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

SRETNIK IZ METKOVIĆA

‘Onaj čovjek što je dobio 6 milijuna …to sam ja!’

Objavljeno prije

LotoPrije dva tjedna, nakon više od godinu dana, pogođena je ‘šestica’, a tada smo znali da je sretni igrač svoj listić odigrao u petak, 1. ožujka, u 9:08 sati na prodajnom mjestu ‘Tvir Rebić’, Kneza Branimira 27 u Metkoviću.

Dva tjedna nakon izvlačenja sretni dobitnik iz Metkovića stigao je na blagajnu Hrvatske Lutrije i sada znamo da je on naš vjerni igrač, koji je oduvijek vjerovao u dobitak i igrao uvijek iste brojeve. ‘Pogledajte ovaj moj etui za listiće, sav je pohaban, ali u njemu čuvam listić koji mi je donio milijune i koji ću uplaćivati i dalje. Igram sve vaše igre, i Loto i Bingo i uvijek sam vjerovao da me očekuje dobitak. A meni bi dobitak bio i 20.000 kuna na Jokeru, taman da zatvorim minus na računu’.

‘Baš ovo izvlačenje nisam pratio na TV-u, a gledam sva izvlačenja, jer volim adrenalin i iščekivanje. Ujutro sam na kavi s prijateljima čuo da je dobitnik iz Metkovića, i kad sam vidio vrijeme uplate smrznuo sam se’. A supruga je dodala kako je došao kući i rekao joj neka se sjedne za svaki slučaj, jer joj ima nešto važno za reći. Već je mislila da se nešto loše dogodilo, a on joj je samo šapnuo: ‘Onaj čovjek što je dobio šest milijuna… to sam ja!’.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

‘Igram iste brojeve već 30 godina i u tome je sva tajna i mudrost. Kod ‘sedmice’ samo dodam još jedan broj u sistem i kad tad pogodit ću i tih sedam brojeva’ sa smijehom je obećao ovaj veseli igrač. A mi možemo posvjedočiti da je dobitak stigao stvarno u prave ruke, jer nam je na pitanje kako to da nije odmah deseti dan nakon dobitka došao po novac odgovorio: ‘Pa radio sam i nisam mogao dobiti godišnji! Naravno da ću i dalje raditi, to mi čini zadovoljstvo. Novcem ću pomoći djeci, njima je to sada najpotrebnije’.

Čestitamo dobitniku i želimo mu puno sreće u svim našim igrama!

Sveznalica 7400xXpx

Prenosi lutrija.hr

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

SJETIMO SE S PIJETETOM

Poštovani čitatelji sretan Vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Objavljeno prije

Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja slavi se u Hrvatskoj 5. kolovoza svake godine kao spomen na pobjedu u Domovinskom ratu. Na taj dan 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani grad Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja.

Nakon četverogodišnje okupacije gotovo trećine hrvatskog teritorija, života u izbjeglištvu i u strahu od neprijateljskih napada na izložene hrvatske gradove, a nakon brojnih neuspješnih pregovora i mirovnih inicijativa, Republici Hrvatskoj ništa drugo nije preostalo nego vlastitom oružanom silom osloboditi hrvatski teritorij. U svitanje 4. kolovoza 1995. započela je Operacija Oluja.

Nakon početnog djelovanja snaga HRZ-a te topničke pripreme po vojnim ciljevima hrvatske snage krenule su u akciju istodobno iz 30 pravaca na bojišnici dugoj 700 kilometara. Udarnu snagu na glavnim pravcima napada činile su gardijske brigade, potpomognute specijalnom policijom MUP-a i Hrvatskim gardijskim zdrugom te domobranskim i pričuvnim postrojbama. Glavni smjerovi napada bili su s Dinare i Velebita u pravcu Knina. Već u operaciji Ljeto 95 stvoreni su preduvjeti da s vrhova Dinare prema Kninu krenu 4. i 7. gardijska brigada. S druge strane s Velebita preko Svetog Roka su u pravcu Knina prodirale Specijalne postrojbe MUP-a.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Oslobađanjem Knina, središta neprijateljske pobune u Hrvatskoj, ostvaren je najvažniji strateško-politički i vojni cilj operacije Oluja i cijelog Domovinskog rata. Samo nekoliko dana poslije i na sjevernom dijelu bojišnice neprijateljske snage 21. kordunskog korpusa prisiljene su potpisati predaju.

Operacijom je vraćen u hrvatski ustavno-pravni poredak cijeli okupirani teritorij, osim istočne Slavonije. Oluja je uz Bljesak ključna akcija koja je dovela do kraja Domovinskog rata. U operaciji je oslobođeno 10.400 četvornih kilometara ili 18,4 posto ukupne površine Hrvatske. Uspješna operacija Oluja dovela je i do mirne reintegracije Hrvatskog podunavlja te je značajno doprinijela skorom kraju rata u BiH.

Sveznalica 7400xXpx

Nakon oslobođenja omogućen je povratak 210.592 Hrvatskih prognanika: s područja oslobođenih “Bljeskom” i “Olujom” 126.909 a iz iz hrvatskog Podunavlja 83.683 osoba.

Praznik se u početku zvao Dan domovinske zahvalnosti. Nazivu je kasnije dodan i “Dan pobjede”, a od 2008. i “Dan hrvatskih branitelja”. Zbog dugog punog naziva, kojem se često dodaje i “obljetnica VRO ‘Oluja'”, u medijima i neformalnoj komunikaciji često se naziva samo “Dan pobjede”.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije