Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

POSKUPLJENJA

Doznajte koje su nove cijene goriva

Objavljeno prije

skuplje-gorivo

Ministarstva gospodarstva jučer je objavilo najviše razine maloprodajnih cijena naftnih derivata za razdoblje od 3. do 16. rujna.

U tom razdoblju naftne kompanije će moći imati najvišu cijenu Eurosupera BS 95 od 10,78 kuna, što je 27 lipa više od dosadašnjih 10,51 kuna.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Cijena Eurosupera 98 skače iznad 11 kuna, tako dosadašnja litra devedesetosmice koja je iznosila 10,83 kuna, skuplja je za 29 lipa te iznosi 11,12 kuna.

Nova cijena Eurosupera BS 100 je 11,35 kuna, koja je u odnosu na dosadašnju cijenu od 11,04 kuna po litru, poskupjela za 31 lipu.

Sveznalica 7400xXpx

Cijena Eurodizela BS opet iznad 10 kuna
Manje nego benzini od danas su poskupjela dizelska goriva, s poskupljenjem za 19 lipa po litri cijena Eurodizela BS od danas iznosi 10,01 kunu, a do sada je iznosila 9,82 kune.

Za 18 lipa porast će cijene plavog dizela i lož ulja. Tako je nova cijena plavog dizela 6,47 kuna (do sada 6,29 kuna), a lož ulja 6,87 kuna (do sada 6,69 kuna).

Skuplje gorivo i u FBiH
Benzin, dizel i autoplin su na većini benzinskih crpki u Federaciji BiH od jučer skuplji za pet feninga po litru, potvrdila je Lela Glibo, šefica Odsjeka za analizu, cijene i razvoj tržišta u Ministarstvu trgovine BiH.

Nastavi čitati
Dodajte komentar

You must be logged in to post a comment Login

Objavite komentar

NAJVEĆA HRVATSKA LUKA

Hrvoje Livaja ponovno je imenovan predsjednikom Uprave Luka Ploče

Objavljeno prije

Luka Ploče d.d., najveća hrvatska luka koja je lani ostvarila povijesno visok prihod i rekordni pretovar od 5,5 milijuna tona, objavljuje vijest vezano za Upravu kompanije. Naime, na sjednici Nadzornog odbora Luka Ploče d.d. 23. studenog, Hrvoje Livaja je ponovno imenovan za predsjednika Uprave Luka Ploče d.d., s trajanjem mandata od 1. veljače 2024. do 31. siječnja 2029. godine.

Hrvoje Livaja obnaša funkciju predsjednika Uprave Luka Ploče od veljače 2019. godine, a započeo je kompleksan proces transformacije kompanije prema održivom poslovanju. Rast koji se temelji na novim tehnologijama i jačanju dijaloga s lokalnom zajednicom budućnost je kompanije, što je istaknuto i u Izvještaju o održivosti koji je Luke Ploče objavila u listopadu ove godine, čime je postala prva luka u Hrvatskoj koja je to napravila.

– Ponosan sam na rezultate i velike pomake koje smo svi skupa postigli u posljednjih pet godina. Mislim da smo napravili značajan zaokret u svakom segmentu poslovanja te odnosu prema zajednici u kojoj poslujemo. Nastavljamo u istom smjeru, a cilj je završiti transformaciju Luka Ploče u potpuno održivu kompaniju, koja će biti spremna i otpornija odgovoriti na sve izazove budućnosti. Konkretno, u fokusu su iduća faza projekta kontejnerskog terminala, završetak digitalne transformacije koja će omogućiti da Luka Ploče postane pametna luka povezana 5G mrežom te jače ulaganje u okoliš, –  poručio je Hrvoje Livaja, predsjednik Uprave Luka Ploče.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije