Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U ZADNJE VRIJEME INTERNETOM KRUŽI NOVI OBLIK PREVARA

S lažnim profilom na ime prijatelja od žrtava mole da im uplatite bon za mobitel od 200 kuna

Objavljeno prije

U zadnje vrijeme Internetom kruži novi oblik prijevara, kako nam javlja naš sugrađanin I.V., koji je to sasvim slučajno saznao od bliskog prijatelja, kada mu je ovaj pokazao poruke u kojima stoji njegov indetični profil, ali lažni, te od njega traži da mu pošalje bon za mobitel u iznosu 200 kuna.

Kako nam je priložio u dokazima, nažalost, vidimo da je nekoliko njih nasjelo na tu prevaru, stoga ovim putem upućujemo apel svima koji dobiju sličnu poruku, da to provjere, sasvim jednostavno pozivom na broj mobitela, prije kupovanja i slanja potvrde. Jer kao što vidimo, neki su nažalost nasjeli na prevaru.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

VRANJEVO SELO

U prometnoj nesreći kod Neuma smrtno stradala ženska osoba (43)

Objavljeno prije

U nedjelju oko 23:25 sati, na cesti iz Neuma prema Dužima, odnosno na regionalnoj cesti M-17/3 u Vranjevu selu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna ženska osoba.

U prometnoj nesreći smrtno je stradala R.Č. (1979.), nastanjena u selu Duži kod Neuma.

Unesrećena je upravljala vozilom marke VW Touran koji je, a prema informaciji koja je potvrđena Čapljinskom portalu iz PU Čapljina, vozilo je sletjelo s ceste i udarilo u stablo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na teren su izašli pripadnici Policijske postaje Neum i Policijske uprave Čapljina te Hitna pomoć, nakon čega je unesrećena prevezena u Dom zdravlja Neum gdje je utvrđena smrt.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije