Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SUDAR TRAKTORA I AUTOMOBILA

U prometnoj nesreći u Višićima ozlijeđeno dvoje djece

Objavljeno prije

U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 12. listopada oko 18:15 sati ozlijeđeno je dvoje djece, javio je MUP HNŽ.

U nesreći su sudjelovali V.J. (1938) iz Višića s vozilom marke Opel i I.K. (1984) iz Hotnja s traktorom marke Dong Feng.

Ozlijeđeno dvoje djece, u dobi 8 i 9 godina

Ozljede neutvrđenog stupnja zadobili su putnici na traktoru A.K. (2015) i M.K. (2014) koji su prevezeni u bolnicu dr. Safet Mujić u Mostaru, stoji u priopćenju MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

PP METKOVIĆ

Temeljem krivotvorene darovnice napravio put

U krivotvorenoj darovnici je naveo kako darovnica služi općem dobru naroda

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković 79-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo krivotvorenja isprave.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni tijekom 2020./2021. g. izradio lažnu darovnicu u tuđe ime, kojom se njemu daruju parcele zemlje u svrhu probijanja puta prema Rujnici.

Potom je osumnjičeni probio i asfaltirao put, koji dijelom prelazi preko darovanih parcela zemlje, a dijelom preko zemlje koja je u vlasništvu Republike Hrvatske.

Temeljem tako izrađene lažne darovnice osumnjičeni je branio drugim osobama prolaz navedenim putem, polažući na njega apsolutno pravo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Zbog počinjenog kazneno djela krivotvorenja isprave policija je protiv osumnjičenog 79-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije