Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VOŽNJA S 1,44 PROMILA

U prometnoj nesreći izgorjelo vozilo, trojica mladića na svu sreću prošli bez ozlijeda

Vozač je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola te je izgubio nadzor nad vozilom koje se na kraju zapalilo i u cijelosti izgorjelo

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Rano jutros, oko 2,20 sati, na području Korčule došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala zapaljenje vozila.

Do prometne nesreće je došlo kada je 24-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, prilikom kretanja iz smjera Korčule u pravcu Lumbarde, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio s kolnika na neuređeno zemljište nakon čega se vozilo inercijom vratilo na kolnik gdje je u nekontroliranom kretanju ponovno sletjelo izvan ruba kolnika.

Sveznalica 7400xXpx

Kada se vozilo zaustavilo došlo je do njegovog samozapaljenja te je do dolaska vatrogasaca u cijelosti izgorjelo.

U vozilu su se, osim vozača, nalazile još dvije muške osobe u dobi od 22 godine i srećom nitko od njih u ovoj prometnoj nesreći nije zadobio ozljede.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Alkotestiranjem je utvrđeno da je vozač vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1.44 g/kg.

Zbog izazivanja prometne nesreće kao i zbog vožnje pod utjecajem alkohola vozač će biti prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.

KOMIN

Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla heroin, marihuanu i veću količinu novca

Policija je pretragom pronašla drogu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Objavljeno prije

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.

Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Sveznalica 7400xXpx

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene priuzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije