Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

GP NOVA SELA

U preinačenom prtljažniku pronađena marihuana

Objavljeno prije

MGP Nova Sela

Jučer, 23. travnja, na međunarodnom graničnom prijelazu Nova Sela, u osobnom automobilu crnogorskih nacionalnih oznaka pronađena su četiri paketa u kojima se nalazila droga marihuana, ukupne težine 4 502 grama.

Vozilom je upravljao 47-godišnji državljanin Crne Gore, a droga je pronađena u preinačenom dijelu prtljažnika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Naime, tijekom obavljanja ulazne granične kontrole policijski službenici Postaje granične policije Metković u suradnji sa djelatnicima carine uočili su preinake u prtljažnom dijelu vozila ispod rezervne gume, a tijekom pregleda korišten je i službeni pas za detekciju droga koji je pozitivno reagirao zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga vozila kada je pronađena spomenuta droga.

GALA HOME 740px

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 47-godišnjak je jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Nastavi čitati

MCGP KLEK

U staklenkama prevozio preko 900 grama marihuane

Objavljeno prije

U jutarnjim satima u ponedjeljak, 23. svibnja, policijski službenci Postaje granične policije Metković, u suradnji s djelatnicima carine, tijekom izlazne granične kontrole na MCGP Klek kod državljanina Češke pronašli su 912 grama marihuane.

Radi se o 49-godišnjaku koji je putovao sam i kod kojeg je pronađeno 13  staklenki u kojima se nalazila marihuana, za koju je osumnjičeni kazao da se radi o CBD-u, odnosno marihuani koja se koristi u terapijske svrhe i koja sadrži zakonski dozvoljenu količinu THC-a. Obzirom da policijski službenici u takvu tvrdnju nisu povjerovali zatražili su dodatna vještačenja kojima je utvrđeno da se radi o zakonski zabranjenoj marihuani.

Droga je uz potvrdu oduzeta, a osumnjičeni češki državljanin je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kzanenu prijavu za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije