Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

MGP KLEK

Pokušao prošvercati 10kg marihuane

Objavljeno prije

marihuana-10

Jučer, 22. travnja u jutarnjim satima, ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom graničnom prijelazu Klek pristupilo je teretno vozilo, BiH nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 60-godišnji državljanin RH.

Suradnjom policijskih službenika Postaje granične policije Metković i djelatnika mobilne jedinice carine obavljena je granične kontrola i pregled vozila kada su uočene preinake na boci za zrak u kočnicama. Tijekom pregleda korišten je i službeni pas za detekciju droga koji je pozitivno reagirao.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga automobila kojom prilikom je u preinačenoj boci za zrak pronađena torba sa ukupno 10  paketa oblijepljenih pvc folijom u kojima se nalazila marihuana, ukupne težine 10 890 g.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, osumnjičeni 60-godišnjak je jučer uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

RENT-A-CAR M 740

ŠTO KAŽE ZAKON?

Zbog neprilagođene brzine pao s električnog romobila i zadobio teške tjelesne ozljede

Vozač je uslijed pada zadobio teške tjelesne te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu

Objavljeno prije

Foto ilustracija

Tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 11. srpnja, u mjestu Slano, došlo je do prometne nesreće koja je za posljedicu imala teško stradavanje 20-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije.

Do prometne nesreće je došlo kada je 20-godišnjak, upravljajući osobnim prijevoznim sredstvom – električnim romobilom, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad upravljačem romobila i pao na kolnik.

Uslijed pada vozač je zadobio teške tjelesne ozljede te je, nakon ukazane liječničke pomoći, prevezen u dubrovačku bolnicu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŠTO KAŽE ZAKON?

Električne romobile ne smiju voziti djeca mlađa od 14 godina!

Na električnom romobilu smije se prevoziti samo osoba koja s njim upravlja i pri tom mora na glavi nositi zaštitnu kacigu.

RENT-A-CAR M 740

Dužni su se kretati biciklističkom stazom ili biciklističkom trakom u smjeru kretanja, a u slučajevima da biciklistička staza ili traka ne postoje, mogu se kretati površinama namijenjenim za kretanje pješaka te zonama smirenog promet, a iznimno dionicama županijskih, lokalnih i nerazvrstanih cesta na kojima je brzina kretanja ograničena na 50 km/h ili manje i gdje je to dopušteno prometnim znakom krećući se što bliže desnom rubu kolnika.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije