Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

DIJELIMO ZABRINUTOST

U Krvavcu 2 uz Neretvu pronađena bomba

Objavljeno prije

Mještanin Krvavca 2 u subotu je uz Neretvu pronašao bombu, o čemu je odmah obavijestio policiju.

Stručni tim policije odmah je uklonio ovu eksplozivnu napravu, međutim dijelimo zabrinutost mještana koje je ova vijest jako uznemirila jer što bi se dogodilo da je bombu uočilo neko djete.

Sveznalica 7400xXpx

Slijedom navedenog još jednom apeliramo na stanovništvo, u slučaju da imate oružje ili eksplozivne naprave iste možete predati djelatnicima policije i to bez ikakvih sankcija. Jer kad se dogodi tragedija tad je kasno!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KOMIN

Policija pretragom kod dvije starije osobe pronašla heroin, marihuanu i veću količinu novca

Policija je pretragom pronašla drogu, veću količinu novca i dvije puške koje nisu skladištene sukladno zakonu

Objavljeno prije

Foto: Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Temeljem sudskog naloga u petak, 2. prosinca, pretraženo je poljoprivredno zemljište i gospodarski objekti na predjelu Komina, koji su u vlasništvu 60-godišnjaka kada je pronađena metalna kutijica sa 117 g heroina, precizna vaga s tragovima heroina, dvije plastične bočice s metadonskom otopinom i oko 366 tisuća kuna u raznim valutama.

Daljom pretragom policija je kod 56-godišnjaka pronašla 1664 g marihuane i dvije lovačke puške koje je legalno posjedovao, ali ih nije skladištio sukladno zakonu, zbog čega su mu uz potvrdu oduzete.

Sveznalica 7400xXpx

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene priuzvodnje i promet drogama policija je osumnjičene kazneno prijavila, a 56-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije