Ostanimo u kontaktu

DIJELIMO ZABRINUTOST

U Krvavcu 2 uz Neretvu pronađena bomba

Objavljeno prije

Mještanin Krvavca 2 u subotu je uz Neretvu pronašao bombu, o čemu je odmah obavijestio policiju.

Stručni tim policije odmah je uklonio ovu eksplozivnu napravu, međutim dijelimo zabrinutost mještana koje je ova vijest jako uznemirila jer što bi se dogodilo da je bombu uočilo neko djete.

Slijedom navedenog još jednom apeliramo na stanovništvo, u slučaju da imate oružje ili eksplozivne naprave iste možete predati djelatnicima policije i to bez ikakvih sankcija. Jer kad se dogodi tragedija tad je kasno!

METKOVIĆ

26-godišnjak osumnjičen za prijetnju i paljenje vozila

Objavljeno prije

Jučer, 12. svibnja Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu 24-godišnjaka o zapaljenju njegovog osobnog vozila koje je bilo parkirano u Ulici Neretvanskih gusara, a kojeg je sam ugasio.

Očevidom na mjestu događaja utvrđeno je da je do požara došlo ljudskom radnjom, odnosno da je vozilo poliveno zapaljivom tekućinom nakon čega je zapaljeno, uslijed čega su izgorjela prednja i stražnja suvozačeva vrata, zadnji pneumatik i prag, a nastala materijalna šteta procijenjena je na 15 tisuća kuna.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je požar izazvao 26-godišnjak koji je prethodnog dana oštećenom uputio i prijeteće poruke smrću.

Zbog sumnje da je počinio kaznena djela „Prijetnja“ i „Oštećenje tuđe stvari“, osumnjičeni 26-godišnjak je rano jutros, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije