Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAŠA SUGRAĐANKA MOLI ZA POMOĆ

Napraviti štetu na parkiranome vozilu i udaljiti bez obavijesti – krajnje sramotno!

Objavljeno prije

Krajnje sramotan čin dogodio se u četvrtak ujutro na parkingu ispred ‘Plodina‘. Naime, netko je udario/počinio štetu na parkiranome vozilu te se udaljio s mjesta nesreće.

Oštećeno vozilo Peugeot 307 (sa slike) nalazilo se na srednjem parkingu tog trgovačkog lanca, a cijeli slučaj se dogodio jutros u vremenu od 7 do 9 sati.

Oštećena sugrađanka ovim putem moli eventualne očevidce, odnosno sve one koji joj mogu pomoći kako bi rasvijetlila ovu nepravdu, a pri tome nudi i nagradu.

PP METKOVIĆ

Policija vrlo brzo pronašla dvojac osumnjičen za tešku krađu

Osumnjičeni su iskoristili činjenicu da u kući trenutno nitko ne živi i iz nje otuđili više komada zlatnog nakita i ručne satove

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Nakon što je krajem svibnja 81-godišnjak prijavio tešku krađu provaljivanjem u njegovu obiteljsku kuću u Metkoviću, policijski službenici Policijske postaje Metković proveli su kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno kako su navedenu provalu počinila dvojica mladića od kojih je jedan maloljetan, a drugi u dobi od 23 godine.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je spomenuti dvojac nasilno, preko aluminijskog prozora, ušao u kuću u kojoj trenutno nitko ne živi i iz nje otuđili zlatni lančić i zlatni prsten, zlatni medaljon, zlatni privjesak, zlatni ručni sat i još dva ručna sata.

Svi otuđeni predmeti su pronađeni kod osumnjičenih i vraćeni su vlasniku.

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe policija protiv osumnjičenih podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri, – javili su iz PU Dubrovačko-neretvanske.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije