Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BUKNUO NOVI VELIKI POŽAR

Gori u Hercegovini, uz samu granicu RH, kod mjesta Sankovići

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U ponedjeljak u poslijepodnevnim satima rasplamsao se novi veliki požar, u Hrecegovini, ali uz samu granicu RH u blizini Sankovića (RH).

Riječ je o vrlo nepristupačnome području, a kako doznajemo od zapovjednika JVP Metković Jure Pilja, u jednom dijelu požar se širi prema mjestu Sankovići i Dobranjama, ali naša postrojba je u pripravnosti i prati situaciju na terenu.

O opožarenom području najbolje govore fotografije koje smo upravo snimili.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

PP METKOVIĆ

Pretragom kuće pronađeno pet vrećica marihuane

Droga je pronađena u obiteljskoj kući 39-godišnjaka, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je bila namijenjena daljoj preprodaji, javljaju iz PU dubrovačko-neretvanske

Objavljeno prije

Foto: PU dubrovačko-neretvanska

Temeljem naloga Općinskog suda u Metkoviću, tijekom poslijepodnevnih sati jučer, 26. ožujka, pretražena je obiteljska kuća na području općine Slivno, koju koristi 39-godišnjak.

Pretragom je pronađeno, i uz potvrdu oduzeto, 5 vrećica s ukupno 235,54 grama marihuane.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je droga bila namijenjena daljoj preprodaji konzumentima s područja Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, policija je protiv osumnjičenog 39-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću, javili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

 

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije