Ostanimo u kontaktu

4. LAĐARSKI KUP GRADA ZAGREBA

Prvo mjesto pripalo Udruzi lađara Gusari – Komin

Objavljeno prije

Na 4. Lađarskom kupu Grada Zagreba održanom danas, 25. svibnja na Jarunu u organizaciji Udruge lađara Neretve, Grada Zagreba, Turističke zajednice Grada Zagreba i Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, prvo je mjesto zauzela jedna od trenutno najspremnijih i najtrofejnijih ekipa Udruga lađara Gusari – Komin.

Drugo mjesto pripalo je lađarima Crnoga puta, a treće mjesto ekipi Siska.

Na devet kilometara dugoj utrci veslalo je šesnaest ekipa iz doline Neretve i kontinetalne Hrvatske. Konačni poredak:

 1. Gusar Komin
  2. Crni put
  3. Sisak
  4. Stablina
  5. Gusar 2
  6. Argo Bjelovar
  7. Zagreb
  8. Bacina
  9. Argo 2
  10. Sv.Ilija Metkovic
  11. Veterani 4.gbr
  12. HRM
  13. Sumari Bjelovar
  14. Jerkovac
  15. Salasari Somborski
  16. Domagojevi gusari Vid

Odličja je pobjednicima u ime gradonačelnika grada Zagreba Milana Bandića dodijelio profesor Mladen Bušić.

Donosimo nekoliko fotografija s današnjeg Lađarskog kupa i video proglašenja pobjednika, a Udruzi lađara Gusari – Komin čestitamo na pobjedi!

LEGENDARNI IGRAČ POSTAO TRENER

Tomislav Plećaš novi trener ONK Metković

Objavljeno prije

Autor

Foto: fb ONK Metković

Nakon uspješno odrađene gotovo cijele sezone na mjestu trenera prve momčadi ONK Metković, Darko Zeljić odlučio je zbog poslovnih izazova napustiti trenersko klupsko kormilo, pa je uprava kluba inicirala potragu za novim trenerom. Uprava županijskog prvoligaša nakon traganja za novim trenerom, pravo rješenje pronašla u svom vlastitom dvorištu, u osobi Tomislava Plećaša.

On je 20 godina u kontinuitetu igrao za ONK Metković, i bio kapetan momčadi. U posljednje vrijeme vježbao je mlađe članove kluba, a u posljednja dva kola Županijske lige vodo je prvu momčad.

Kako posjeduje C trenersku licencu HNS-a, članovima uprave zapravo se i nije bilo teško odlučiti koga će imenovati za novog trenera.

– Velika mi je čast i priznanje odluka naše uprave, nije mala stvar biti trener kluba s imenom i prezimenom i dugom sportskom poviješću. Pokojni naš trener Jozo Veraja i Darko Zeljić dosegnuli su visoku razinu u načinu rada i rezultatima , a ja se nadam da ću taj rad još i unaprijediti. Sami znate pod kojim sloganom naš klub djeluje, znate i to da nas drži prijateljstvo i sportski entuzijazam, pa će tako biti i u budućnosti. Vjerujem da ćemo se zadržati u vrhu županijske lige i zajedničkim snagama postizati nove uspjehe, – rekao je u nastupnoj izjavi novi trener Metkovića Tomislav Plećaš.

Doznajemo da će pripreme početi 17. kolovoza, a tko će od igrača otići ili doći posve je neizvjesno.

Zna se da su za usluge nekolicine igrača zainteresirani neretvanski trećeligaši.

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije