Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

ŽNK NERETVA - ŽNK MARJAN 6:0

Nogometašice Neretve briljantnom igrom ostvarile visoku pobjedu

Objavljeno prije

Ženski prvoligaš iz Metkovića je na svom terenu u sjajnoj igri i još boljoj realizaciji s visokih 6:0 (3:0), a uz pomoć gotovo punog gledališta, ostvario vrijednu, ali potrebnu pobjedu kako bi se izbjegle moguće neugodne posljedice, u slučaju poraza .

Djevojke predvođene trenerom  Mijočem i prvim suradnikom Matom Borovcem, te sportskim direktorom Antom Borasom, temeljito su pripremile taktiku i način igranja uoči same utakmice. Sve što je dogovoreno realizarano je na terenu, pa su Splićanke u svakom poluvremenu ispraćene sa po tri pogotka u mreži.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Posebno je raspoložena bila četverostruki strijelac Veronika Terzić, igračica pred kojom je sjajna nogometna budućnost, ali ,ruku na srce ,sve su djevojke odigrale za čistu peticu.

Riječju, Neretva je razbila Marjan, ekipu kojoj su bodovi trebali za ostanak, i ekipu koja je potajice najavljivala čak i pobjedu u Metkoviću!

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Uostalom, nije za džaba vrsni strijelac NK Neretve Frane Jerković nedavno rekao:-Ljudi moji, gospođica ne može ispasti-, misleći na nogometašice Neretve.

Nakon iznimno kombinatorne igre u polju, golovi su padali kao na tekućoj traci, jedan ljepši od drugoga. Dva su postignuta s 11 metara, nakon opravdano dosuđenih kaznenih udaraca.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Strijelci: 1: Terzić (10), 2:0 Terzić (37), 3:0 Herceg (44), 4:0 Bakalar (50), 5:0  Terzić (59), 6:0 Terzić (86).

Igralište Neretve. Gledatelja : 250. Sudac : Josip Dugandžić (Komin).

Neretva : Kešina, Matić, Dugandžić( Musulin), Herceg, Mijoč, Terzić, Bakalar, Mandić(Dedaj), Tanović (Šiljeg), Ljubić, Perić. Trener: Duško Mijoč

ROKO TOLIĆ 740/300px

II. KUP REGATA VSD-a

VK Neretvanski Gusar ukupni pobjednik u kategoriji ‘kadeta B’

Objavljeno prije

9. svibnja u Zatonu kod Šibenika održana je II. Kup regata VSD-a na kojoj su nastupili svi veslački klubovi iz Dalmacije i veslački klub ‘Jadran’ iz Rijeke (van konkurencije). Za nas je to zapravo bila prva regata ove godine, a ujedno i provjera naših veslača nakon duljeg izbivanja sa natjecanja.

Izuzetno smo zadovoljni s ostvarenim rezultatima i na kraju smo bili ukupni pobjednici u kategoriji ‘kadeta B’. Medalje su osvojili:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px
  • četverac na pariće – kadeti KMA, 2. mjesto (Josip Volarević, Ivan Bebić, Frane Vugdelija, Antun Vugdelija);
  • skif – juniori B, 3. mjesto (Toni Milan);
  • skif – kadeti KMB, 2. mjesto (Roko Mijić);
  • dvojac na pariće – kadeti KMB, 1. mjesto (Matej i Gabrijel Šiljeg);
  • skif kadetkinje – KŽB, 1. mjesto (Reina Bebić);
  • dvojac na pariće – kadetkinje KŽB, 2 .mjesto (Maris Gluščević, Ema Bebić);
  • skif – kadeti KMA, 2. mjesto (Nikola Mijić)
  • dvojac na pariće -juniori B, 2. mjesto (Gabrijel Gluščević, Noa Bebić).

Svoj prvi nastup na regati imao je Marin Raič, koji je u skifu – kadeti KMB, osvojio 7. mjesto. Sljedeća regata, odnosno III. Kup VSD-a – Memorijal Tonći Skender, je već u sljedeću subotu, 15. svibnja u Makarskoj. Na ovoj regati planiramo nastupiti sa rekordnih 20 posada.

Tablica

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije