Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

MOJE SVJETLO ZA MOJ VUKOVAR

Ovogodišnji program će organizirati OŠ Don Mihovil Pavlinović i UOSI Prijatelj – pod pokroviteljstvom Grada Metkovića

Objavljeno prije

Moje svjetlo za moj Vukovar

Gradonačelnik Dalibor Milan u ponedjeljak je u svom uredu primio Antu Puljevića, predsjednika Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj Metković, Žanu Dodig, ravnateljicu OŠ don Mihovil Pavlinović i nastavnicu Ivonu Martinović, povodom ovogodišnje organizacije Dana sjećanja na Vukovar.

Kako UOSI Prijatelj već 14 godina organizira Spomendan na Vukovar u Gradskom Parku Metković, predloženo je da im ove godine suorganizator bude OŠ don Mihovil Pavlinović. Gradonačelnika su upoznali s aktivnostima te zamolili da se ovogodišnji događaj održi pod pokroviteljstvom Grada Metkovića, na što je Milan i pristao.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Tako će prigodni program osmisliti učenici i djelatnici OŠ don Mihovil Pavlinović, a članovi i djelatnici UOSI Prijatelj će izraditi lampione.

Dan sjećanja na Vukovar dan je kad se s posebnim poštovanjem prisjećamo stradanja toga herojskog grada i kada se prisjećamo poginulih branitelja koji su svoj život položili za obranu Vukovara i Republike Hrvatske.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije