MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR

NK ‘GOŠK’ Gabela organizira 26. ‘Memorijal Andrija Anković‘

Objavljeno 9. veljače 2016. u kategorijama: BiH, News.

Stadion NK GOŠK Gabela

NK ‘GOŠK’ Gabela organizira 26. Međunarodni nogometni turnir ‘Memorijal Andrija Anković’ koji će se održati 13.- 14. veljače 2016. godine na stadionu ‘Podavala’ u Gabeli.

Na turniru će sudjelovati slijedeći nogometni sastavi:
1. FK ‘Budućnost’, Podgorica (Crna gora)
2. HNK ‘Cibalia’, Vinkavci (Hrvatska)
3. HSK ‘Zriniski’, Mostar (BiH)
4. NK ‘Gošk’, Gabela (BiH)

Svečano otvaranje turnira biti će u subotu, 13. veljače u 12:00 sati.

Turnir će se igrati dva dana, subotu i nedjelju 13.-14. veljače, po kup sistemu, ukupno četiri utakmice. Prvog dana igraju se dva polufinalna susreta, i to:
12:30 sati HNK ‘Cibalia’ – HSK ‘Zriniski’
14:30 sati FK ‘Badutnost’ – N K ‘Gošk’

Drugog dana igraju se finalne utakmice, za treće mjesto u 12:30h, a za prvo u 14:30 sati. Na turniru će suditi suci iz BiH sa FIFA-ine liste.

PLAVO-BIJELA NOĆ (uz doček Valentinova) – prigodna proslava za sve sudionike održati će se u motelu LAV u Gabeli, u subotu, 13. veljače s početkom u 19,30 sati. Na proslavi će nastupiti Neda Ukraden, grupa Galeb Mostar i komičar Frano Vukoja.

Gost večeri je gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, koji je ujedno i glavni pokrovitelj turnira, te gradonačelnici i načelnici susjednih općina i gradova, kao i ministri i zamjenici ministara Federacije BiH, Hercegovačko-neretvanske županije i Zapadno-hercegovačke županije.

Pokrovitelji turnira su i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić i Agrokor.

Pored dobre zabave, na zabavi se očekuje i bogat meni, tombola, hostese, poznata imena iz sportskog, kulturnog, gospodarskog i glazbenog svijeta, te brojna iznenađenja.

Predsjednik kluba:
Damir Petković

Autoškola Narona, Upis – 640px
Autoškola Narona – 640px

Komentari