Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI NOGOMETNI TURNIR

NK ‘GOŠK’ Gabela organizira 26. ‘Memorijal Andrija Anković‘

Objavljeno prije

Stadion NK GOŠK Gabela

NK ‘GOŠK’ Gabela organizira 26. Međunarodni nogometni turnir ‘Memorijal Andrija Anković’ koji će se održati 13.- 14. veljače 2016. godine na stadionu ‘Podavala’ u Gabeli.

Na turniru će sudjelovati slijedeći nogometni sastavi:
1. FK ‘Budućnost’, Podgorica (Crna gora)
2. HNK ‘Cibalia’, Vinkavci (Hrvatska)
3. HSK ‘Zriniski’, Mostar (BiH)
4. NK ‘Gošk’, Gabela (BiH)

Svečano otvaranje turnira biti će u subotu, 13. veljače u 12:00 sati.

Turnir će se igrati dva dana, subotu i nedjelju 13.-14. veljače, po kup sistemu, ukupno četiri utakmice. Prvog dana igraju se dva polufinalna susreta, i to:
12:30 sati HNK ‘Cibalia’ – HSK ‘Zriniski’
14:30 sati FK ‘Badutnost’ – N K ‘Gošk’

Drugog dana igraju se finalne utakmice, za treće mjesto u 12:30h, a za prvo u 14:30 sati. Na turniru će suditi suci iz BiH sa FIFA-ine liste.

PLAVO-BIJELA NOĆ (uz doček Valentinova) – prigodna proslava za sve sudionike održati će se u motelu LAV u Gabeli, u subotu, 13. veljače s početkom u 19,30 sati. Na proslavi će nastupiti Neda Ukraden, grupa Galeb Mostar i komičar Frano Vukoja.

Gost večeri je gradonačelnik Zagreba, gospodin Milan Bandić, koji je ujedno i glavni pokrovitelj turnira, te gradonačelnici i načelnici susjednih općina i gradova, kao i ministri i zamjenici ministara Federacije BiH, Hercegovačko-neretvanske županije i Zapadno-hercegovačke županije.

Pokrovitelji turnira su i načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić i Agrokor.

Pored dobre zabave, na zabavi se očekuje i bogat meni, tombola, hostese, poznata imena iz sportskog, kulturnog, gospodarskog i glazbenog svijeta, te brojna iznenađenja.

Predsjednik kluba:
Damir Petković

Caffe HAVANA 300px

Najčitanije