Ostanimo u kontaktu

ZAVIRILI SMO NA TRENING IVANA VLADIMIRA UOČI MEČA U TRSTU

Ako ga ne završim u prvoj nokautirat ću ga u drugoj rundi – najavljuje Vladimir

Objavljeno prije

Metkovski MMA borac Ivan VladimirIvan Vladimir naporno trenira, spremajući se za novu borbu koja je na rasporedu 13-tog ožujka u Trstu protiv Slovenca Matjaža Vičara. Posjetili smo ga na jednom od treninga da bi na licu mjesta vidjeli kako teku pripreme za meč te kako se osjeća uoči borbe za koju i on i mi imamo velika očekivanja.

– Pripreme su u puno jeku, završili smo prvi dio bazičnih priprema a osjećam se kondicijski odlično i pet puta bolje i spremnije u odnosu na prošli meč, bazirali smo pripreme na pet rundi po pet minuta i cilj nam je da se u svakoj rundi osjećam jednako moćno i snažno, a budući da ima još dovoljno do meča u sljedećem razdoblju ćemo se malo više bazirati na sam meč, izdržljivost mišića te taktiku – naglasio je Vladimir. Kaže da mu je uvijek najveći problem kilaža budući da se bori u kategoriji do 70 kilograma, a u pripreme je ušao sa 80, sada je na 79 kilograma, ali to vidi i kao svojevrsnu prednost jer u vremenu od 24 sata između vaganja i meča vrati izgubljene kilograme te ulazi puno teži od svojih protivnika što mu uz visinu i promjer ruku od čak 195 cm daje odličnu startnu poziciju u odnosu na protivnike. O najavi meča kaže:

– O protivniku znam sve, ali se s njim ne zamaram, to ostavljam svojim trenerima, za mene je najvažnije da budem spreman taktički i fizički i uvjeren sam, iako ne želim zazivati neku lošu karmu, da ako ga ne završim u prvoj da ću ga nokautirati u drugoj rundi i tako poslati poruku svim ostalim borcima u svojoj kategoriji. U pripremama za ovaj meč osim svog već uigranog tima ima i novo lice, kondicijskog trenera Antu Bebića, koji je koncipirao trening na način da je inicijalno testirao njegovo stanje i na osnovu njega složio plan i program da se postepeno diže kondicijska spremnost i da bude na vrhuncu na dan meča.

Zajedno sa njima pripremaju se i još dva momka; Mihovil Žderić i Slaven Šaravanja. Momci su itekako vrijedna pažnje i pred njima je sjajna budućnost, što su pokazali u svojim dosadašnjim borbama u kojima su postigli zapažene rezultate osvojivši drugo, odnosno treće mjesto u svojim kategorijama, a Mihovil je imao svoju prvu borbu u Metkoviću te kasnije još nekoliko amaterski borbi koje je odlično odradio. Pred njima je krajem trećeg mjeseca prvenstvo Hrvatske, a njihove nastupe ćemo također pratiti u budućnosti i nadamo se da će nam dati dosta razloga za zadovoljstvo.

MMA ekipa

Unatoč zapaženim uspjesima najveća boljka su, kao i u većini sportova, financije. Dečki osim za sportski dio moraju brinuti i za financijski što im, osim vremena, oduzima i dosta truda pa ovim putem poručuju svim zainteresiranim sponzorima da ima dovoljno prostora kako na majici tako i na šorcu za njihova imena.

Na kraju poziv svima koji su zainteresirani za treninge kick-boksa, MMA, tajlandskog boksa te sve rekreativce koji žele biti kondicijski spremni bilo za prijamne ispite, bilo za neki drugi sport da se jave na broj telefona 092-180-0790, Ivan Vladimir.

Treninzi se trenutno održavaju u klubani ONK Metkovića, budući da se prostor iznad Havane gdje su inače smješteni treninzi, renovira. Za treninge MMA i tajlandskog boksa zadužen je Ivan osobno, za treninge kick-boksa Antonio Ujdur, dok je za kondicijsku spremu zadužen Ante Bebić.

Ivanu želimo puno uspjeha i pobjedu u narednoj borbi kao i u borbama koje sljede, a Mihovilu i Slavenu da također krenu pobjedničkim stazama.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije